Páciensek történetei

Itt láthatják, milyen egészségügyi változások mutatkozhatnak a pacienseknél a biorezonanciás BICOM módszer segítségével. A legjobb eredményeket az allergiák területén érték el, leginkább a légzési nehézségeknél és a bőrallergiáknál – ekcémáknál, herpesz vírusoknál – sömör, asztma, de vírusos és baktériális fertőzéseknél és gyulladásoknál is.


BICOM terápia előtt és után

vyrazka1 vyrazka0

Herpesz vírus

a terápia előtt és után, 2 kezelés, változás egy hét után


ekzem1 ekzem

Atópiás ekcéma

a terápia előtt és után, 1 kezelés, változás egy hét után, kiderült, hogy a partner laktózérzékeny


lupenka1 lupenka

Pikkelysömör

a terápia előtt és után, 12 kezelés


alergie alergie

Bőrallergiák

3 hetes allergia kezelés az étrend megváltoztatásával. Három hét után begyógyultak a sebek és a hegek. A következő 3 évben visszaesés nélkül.


alergie alergie

Bőrallergiák

3 hetes allergia kezelés az étrend megváltoztatásával. Három hét után begyógyultak a sebek és hegek. A következő 3 évben visszaesés nélkül.


Szénanátha

A paciensnél a szénanátha először 1999-ben jelent meg. Viszketet, könnyezett ésbeduzzadt a szeme, nehezen lélegzett. Ezek mellett még foltok keletkeztek az arcán és viszketett az egész teste. Az allergológus kortizon kenőcsöt írt a szemére és kortizon sprayt a hörgőkre. A szemduzzadás a kortizon kenőcs használata után eltűnt, de a pirosodás és a viszketés továbbra is megmaradt. A kortizon spray enyhítette a hörgőket, de egy órával az applikálása után rosszullétet okozott. Ez a kezelés nem volt kielégítő, ezért a paciens más alternatívákat keresett. A kalcium injekciók szérum a saját véréből, az akupunktúra, neurális terápia és a láb reflex masszázsok sem hoztak semmilyen kimagasló sikert. 2001 márciusa felében a paciens felkereste a BICOM biorezonanciás terapeutát. Bioenergetikai tesztekkel voltak kiértékelve különböző pollen és élelmiszer allergiák. A pollenalergia a BICOM készülékkel volt kezelve, és április végén a pollenkezelés be is fejeződött. A páciensnek 1996-tól ez volt az első allergiaprobléma mentes nyara. Ez után következett a többi allergia kezelése. A paciens egészen tizenegy BICOM terápián vett részt.


Gyomorirritáció

Egy olasz paciens 30 évig gyomorirritációban szenvedett. A nehézségek évről évre rosszabbodtak. Le kellet mondania a kedvenc spagettijéről, borról, és más italokról, mert egészségügyi problémákat okoztak neki. Fokozatosan rosszabbodott az állapota olyannyira, hogy majdnem semmit nem tudott enni, és nagyon kimerültnek érezte magát. Biogenetikai teszt BICOM készülék által - az eredmény: jelentős liszt- és laktózérzékenység. Nyolc héten keresztül minden héten egy allergiaellenes terápiának vetette magát alá, amely a készülékbe van elmentve. Ez alatt az idő alatt a paciens kerülte olyan termékek fogyasztását, amelyek búzát és tehéntejet tartalmaztak. Hétről hétre jobban érezte magát és a terápia befejezése után már nem volt semmilyen nehézsége.


Krónikus orrnyálkahártya gyulladás

A 47-éves páciens 6 éven keresztül nem tudott az orrán keresztül lélegezni. Az orrnyálkahártyája duzzadt volt és csak a száján keresztül tudott levegőt venni. Időként át kellet „szúratnia“ az orrát, hogy a szomszédos üregek üresek legyenek, de ezeknek a beavatkozásoknak nem volt tartós hatásuk. A páciens hallott a biorezonanciás terápiáról és meglátogatta a BICOM terapeutát. A terapeuta a megfelelő terapeuta programokkal a BICOM készülékben kezeltő őt. Már a terápia alatt képes volt a paciens nehézségek nélkül az orrán keresztül lélegezni, és ma négy évvel a Bicom terápia után már nehézségek nélkül él.


Fogproblémák

A páciens az első 4 fogára tetetett koronát. Egy bizonyos idő után érezte, hogy nyálkahártya a szájában meg van húzva, a fogsora nagyon érzékeny volt, a fogat nem alkottak a fogsorral rendszeres átmenetet, és fém utóízt érzett a szájában. A fogorvos nem tudta mit kezdjen vele, és a foglaboratórium se talált erre semmilyen magyarázatot. Az általános orvos azt gyanította, hogy penészfertőzésről van szó, és törletett vett, amely negatív volt. Ez az állapot néhány hétig tartott, és rosszabbodott.

A paciens hagyta magát BICOM-mal kezelni. Az első kezelés után meglehetett figyelni az említett nehézségek jelentős jobbulását. Öt nap után a terápiát megismételték, és öt napon belül a második terápia után a nehézségek eltűntek.


Neurodermitisz

A páciens 20 éves korában 9 hónapos korától a legrosszabb viszketési rohamos neurodermitiszben szenvedett. Az évek során az állapota progresszívan rosszabbodott. Bioenergetikus teszt: glutén és laktóz allergia, Candida albicans. Allergiakezelés és Candida terápia nystatin, diéta és a BICOM segítségével. Egy negyedév után a páciens nehézségei eltűntek, és ez az állapot mostanáig tart.


Mellgyulladás galaktózissal és gennyesedő mellbimbókkal

Nem sokkal a gyerek megszületése után jöttek elő a problémák a szoptatásnál. A szoptatás a fiatal anyának nagyon fájdalmas volt. A bába abban bízott, hogy ez a szoptatás kiinduló fázisában normális. Egy hét szoptatás után a mellbimbók begyulladtak, és gennyezni kezdtek. A tej a mellben rekedt, és a mellek egyre keményebbek lettek. A bába homeopatikus termékek használatát vezette be, és túrós pakolásokat javasolt. Ebből semmi sem használt. Ez után az anya 40° lázat kapott. A nőgyógyásza azt javasolta, hogy sürgősen hagyja abba a szoptatást, és nagy antibiotikumos kezelést javasolt, de az anya semmi esetben nem akarta a szoptatást abbahagyni.

A tapasztalt BICOM terapeuta kezdte el kezelni a pácienst a Bicom készülék „Emlőmirigyek gyulladása“ és „Nyirok aktiválása“ programjaival. A páciens rögtön az első terápia után érezte a jelentős jobbulást, és újra fel tudta emelni fájdalom nélkül a kezét. Egy nappal a terápia után csökkent a láza, következő két napban ugyan azzal a módszerrel volt kezelve, és egy hét után az anya újra szoptathatta a gyerekét.


Juvenilis reumatoid artritisz

Egy 9 éves lány néhány évig erős térdizületi fájdalmaktól szenvedett, nem tudott iskolába járni, és kerekesszékre volt utalva. A gyerek ortopéd szakorvos a juvenilis reumatoid artritisz diagnosztizálta nála. Laboratórium: vérsejtek növekvő szedimentációja, leukociták számának növekedése, reumatikus tényezők negatívak. Az ortopéd szakorvos a pácienst reuma elleni készítmény hatóanyagával Ibuprofennel kezelte – eredmény nélkül. A biofizikai teszt a BICOM készüléken: laktóz allergia. A gyerek 4 hétig nem kapott tehéntejet, és 2-szer hetente alávette magát a BICOM terápiának. Ezután a kerekesszékre nem volt szükség. Három hét után a lánynak nem voltak problémái. 3 hónap után az anya írt a terapeutának, hogy a lány jól érzi magát, és hogy trambulinon is ugrálhat.


Dohányzás elleni terápia

Amikor az általános orvosi rendelő megkapta a BICOM készüléket, a személyzet kíváncsi volt arra, hogy ez a terápia igazán olyan jól működik e, mint ahogy azt állítják. Eldöntötték, hogy a BICOM-ot először magukon próbálják ki. Mind a hét nővér dohányos volt. Átmentek a BICOM készülék dohányzás elleni terápiáján, és mindnyájan abbahagyták a dohányzást.


Colitis ulcerosa

Az 54 éves páciens 1987-ben colitis ulcerosa-ra betegedett meg, a betegség ismétlődő tünetei: minden órában vizes-véres széklet, rosszullét, hányinger, illetve izom és ízületi fájdalmak. A pácienst legalább 2x évente hospitalizálni kellett. Hosszantartó terápia: 5-ASS, Coliafoam és Prednison.

Fél évvel a betegsége előtt a páciensnek kiszedték az amalgám fogtöméseit.

1992 júniusában biofizikai allergia teszt: laktóz allergia, amalgám nehézség.

BICOM terápia: amalgám nehézség, allergia elleni terápia. 1992 október elején a paciensnek már nem voltak semmilyen nehézségei és ez az állapot máig tart.


Allergiák, asztma - 3 éves fiú

A fiú 1,5-évig szenvedett a fent említett betegségekben. Ismételten hoszpitalizálva volt, minden 2 hónapban ATB-je volt tüdőgyulladásra és bronchitiszre, a klasszikus orvostudomány mellet több alternatív eljárást is kipróbáltak. Az első kezelés a BICOM készülékkel 2010 augusztusában történt. Az ATB-t azóta nem kellet megismételni egyszer sem, a nehézségek jelentősen eliminálódtak.


Köszönjük a visszajelzéseiket.