Miért a biorezonanciás BICOM terápia?

bicom

Az akut betegségek gyógyításában és a sebészetben nagyszerű dolgokra képes a mindennapi orvostudomány.

A krónikus betegségek gyógyítása többnyire bonyolult és sok páciens nincs is vele megelégedve. Ez tehát olyan terület, ahol a megoldás szükségessége egyértelmű.

A biorezonanciás BICOM módszer egy speciális tesztelési és kezelési eljárás, amely új irányt mutat az orvostudományban.

A BICOM készülék segítségével sok esetben feltárhatjuk és kezelhetjük a betegségek igazi – gyakran rejtett – okait.

bicom1

Krónikus betegségek háttere

industry

Manapság nagy jólétben élünk.

Számos műszaki készülék, hihetetlenül gyors közlekedési és kommunikációs eszköz,  vegyi anyag széles skálája, valamint  a kész élelmiszerek sokasága könnyíti meg hétköznapjainkat.

Minél többet használjuk ezeket a lehetőségeket, annál nagyobb árat fizetünk értük.

Amikor a pohár túlcsordul

sud

A mai embert sok megterhelés éri: kémiai adalékanyagok az élelmiszereinkben és az ivóvizünkben, valamint környezetünket veszélyeztető mérgek, káros sugárzás, számtalan vegyi anyag, gyógyszer használata az állattenyésztésben, stb.

Ezek a negatív hatások terhelik a szervezetet és sok páciensnél ez oda vezet, hogy a "pohár túlcsorul". Ez sokféleképpen nyilvánul meg. Érdekes, hogy a krónikus betegségek alapja többnyire a többféle krónikus megterhelés.

Szintén lehetséges, hogy azonos tünetekkel küzdő péciensek panaszainak hátterében teljesen különböző okok állnak.  A biofizikai szint lehetőséget kínál ezeknek az egyéni terheltségeknek a teszteléséhez, amely biokémiai szinten (laboratóriumi feltételek között) gyakran nem lehetséges.

Komoly, többszörös vagy hosszan tartó terhelések blokkolhatják a test gyógyulásához szükséges mechanizmusokat.

Alapvetően kijelenthetjük, hogy testünk öngyógyító erővel rendelkezik.

Testünknek tökéletes szabályozó rendszere van, melynek segítségével ismételten kiegyenlítődnek a testet érő negatív hatások.

Ha viszont a testre nagyon nagy terhelések hatnak, esetleg túlságosan sok van belőlük vagy hosszú ideig fejtik ki hatásukat, megtörténhet, hogy a test önszabályozó képessége, ill. a test gyógyulásához szükséges öngyógyító erők lecsökennek, sőt, bizonyos esetekben le is blokkolódhatnak.

pretizeni