Terapeuták referenciái

MUDr. Stanislav Rössler

MUDr. Rössler

Pácienseit már 13 éve gyógyítja a biorezonanciás BICOM készülék segítségével.

MUDr. Stanislav Rössler az orvosi karon végzett Hradec Králové-ben. A diploma megszerzése után 10 évig katonai orvosként tevékenykedet, az azt következő 8 évben háziorvosként dolgozott. Idővel megismerte a klasszikus nyugati orvostudomány korlátait, és az ún. alternatív orvostudományokkal: akupunktúrával, Su-Jok-kal, homeopátiával és reflex terápiával kezdett el foglalkozni. 1996-ban kezdett a BICOM készülékkel dolgozni.

Az évek alatt nemcsak sok tapasztalatot szerzett, hogyan és mivel  lehetne a pácienseknek segíteni, hanem ezalatt az idő alatt maga a készülék is tovább lett fejlesztve. Jelenleg a legmodernebb, ún. " BICOM optima" készülékkel gyógyítunk.

Pácienseink korosztálya széles skálán mozog - kisgyermekektől egészen késő nyugdíjas korig. 

A BICOM terápia fájdalommentes, és nincsenek mellékhatásai. Csakúgy mint más alternatív orvostudományokkal, a klasszikus orvostudománnyal is lehet ötvözni lehet.

MUDr. Rössler rendelője
Olomouc 77200, ul. tř. Kosmonautů 8

 

MUDr. Miroslav Hudáček

MUDr. Hudáček

A biorezonanciával 1999-től foglalkozom. Különböző készülékekkel dolgoztam már , mint pl. Aurum, Sensitiv Imago, Kindling és 2008-tól a BICOM készülékkel. A tapasztalataim, diagnosztikai eredményeim és főleg a terápia alapján, a BICOM készüléket nevezem a legjobbnak.

A BICOM készülék megvásárlása orvos szakmai szempontból  és gazdaságilag is érdekes befektetésnek bizonyult, mivel egy év alatt megtérült. A terápia nagyon hatékony, nincsenek mellékhatásai és a betegségek kiváltó okait kutatja fel és kezeli, nem csak a tüneteket. A BICOM készülékkel gyógyíthatóak azok az indikációk, amelyeket a nyugati orvostudomány többnyire már gyógyíthatatlanná nyilvánított. Ezért már teljes mértékben a holisztikus orvostudományra összpontosítok.

Jelenleg nem dolgozom együtt egyetlen egészségbiztosítóval sem és a praxisomban kizárólag a BICOM biorezonanciás készüléket használom, amely teljes mértékben helyettesíti a homeopátiás készítményeket is. Legfőbb szakterületem: diagnózis felállítása és allergiák kezelése, főként szezonális pollen allergia kezelése.

Szaktudomány - 1. és 2. atesztáció  általános orvostudományból, 10 éves praxis felnőtt háziorvosként, homeopátiás képzés -  BOIRON diploma, biorezonanciás BICOM terápia bizonyítvány.
Šustek rendelő intézet, Bratislava, tel. 0904 024 186
Rendelő: NZZ - PLPD, Hviezdoslavova 1, 949 01 Nitra

MUDr. Slavomír BELCÁK, Terra Medica

MUDr. Slavomír BELCÁK

2009-től foglalkozik diagnosztikával és gyógyítással a BICOM OPTIMA készülék segítségével,amelyben a kínai hagyományos orvostudomány alapelveit és a biorezonancia legmodernebb kutatásait használja fel. A bakteriális, vírusos és penészgombás terheltségek megállapításával, a különböző allergének jelenlétével és ezek a páciens immunológiai profiljára kifejtett hatásával foglalkozik elsősorban. A patogének fokozatos eliminációjával a páciens lelki állapota gyorsan, fájdalommentesen és hatékonyan javul, és a különböző szervrendszerek klinikai  tünetei eltűnnek. A kezeléseknél ötvözi a hagyományos és modern hozzáállásat, amely testre szabottan, a páciens egyéni szükségleteihez igazodik.  Tekintettel a terápia nem invazív jellegére, a diagnózis felállítása és a kezelés is alkalmas gyerekek és olyan páciensek számára, akik hosszan tartó különböző szervi megbetegedésekben szenvednek.

Kínai hagyományos orvostudományra és akupunktúrára specializálódott  orvos
MUDr. Slavomír BELCÁK, MPH, Terra Medica

MUDr. Eva Brugošová


MUDr. Eva Brugošová

A biorezonanciát ezeken a területeken használom: nikotin - kávé -, alkoholfüggőség, allergia, fáradtság, légzőrendszer, emésztőrendszer, húgy- és nemi szervek, mozgás, bőr és más szervek akut és krónikus problémáira. Gyógyszerek, élelmiszerek és táplálékkiegészítők tesztelése/mérése.

MUDr. Eva Brugošová
Munkahely: Levoča, Železničný riadok 2
Specializáció: tuberkulózis és tüdőbetegségek
biorezonancia 2008. május 7-től

 

MUDr. Ivo Špaček

MUDr. Ivo Špaček

2009-től használoma a Bicom készüléket a háziorvosi praxisomban. Kiváló eredményeket érek el vele a dohányzásról való leszokásban, az allergiák gyógyításában, különböző fájdalmas és műtét utáni  állapotok kezelésében, stb. A Bicom kitűnő eszköz a mikrobiális, vírusos és más fertőzések kezelésénél, antibiotikumok használata nélkül. A  készülék által felkínált lehetőségek spektruma széles, és az eddig elért eredmények azt igazolják, hogy a klasszikus orvostudomány ismereteinek ötvözése ideális választás a gyógyuláshoz vezető úton.

MUDr. Ivo Špaček, Porubská 549, Ostrava-Poruba

 

MUDr. Jiří Kucharský

MUDr. Jiří Kucharský

2010-től használom a biorezonanciás BICOM terápiát. Komplex diagnózis felállítására, az akut és krónikus betegségek kezelésére specializálódtam. Összesen 8 BICOM optima készüléket üzemeltetek.

 

MUDr. Jiří Kucharský
Třebíč kórház, Purkyňovo náměstí 133/2, 674 01 Třebíč-Jejkov

 

MVDr. Miroslav Kluknavský

MVDr. Miroslav Kluknavský

A BICOM biorezonanciát az állatorvosi rendelőmben 2011-től használom. A komplex biorezonanciás diagnosztikára és az akut és krónikus állatbetegségekre specializálódtam. A BICOM főleg olyan esetekben segít, amikor a klasszikus gyógyítással már nem érem el a kellő eredményt. Előnyben részesítem a holisztikus hozzáállást és a kiváltó okok felkutatását és gyógyítását, a tünetek helyett.

 

MVDr. Miroslav Kluknavský,
Hlohovec
 - Galgóc

 

MUDr. Claudia Gregušová

MUDr. Claudia Gregušová

2009-ben kezdtem el akupunktúrát tanulni, még ebben az évben megszereztem az engedélyt is. Utána hagyományos kínai orvoslást tanultam két évig, amelyet hagyományos kínai masszázs és fitoterápia képzéssel egészítettem ki . Egy ideig használtam a klasszikus akupunktúrát és a kínai orvoslást, utána pedig 2011-ben hallottam a biorezonanciáról és a BICOM készülékről. Miután az első visszajelzések maximálisan meggyőzőek voltak, nem tartott sokáig, és megvásároltam a készüléket. Nekem személy szerint nagyon megfelel, mert ideálisan kombinálja a keleti orvostudomány ismereteit a mi, nyugati, technikai hozzáállásunkkal. Manapság a pacienseim közül csak kevesen veszik igénybe a klasszikus akupunktúrát vagy a hagyományos kínai orvoslást. Az eredmények, amelyeket a Bicom optima készülék segítségével érek el a diagnosztizálásban és  terápiában, meggyőztek engem és a klienseim többségét is a biorezonancia hihetetlen lehetőségeiről.

A praxisomban gyerekekkel,  felnőttekkel és nyugdíjasokkal is foglalkozom a problémák nagyon széles spektrumának megoldásánál  – az allergiától kezdve, fájdalmas állapotokon keresztül, belső problémák, pszichikai problémák és függőségek,... gyakorlatilag bármi.

Klasszikus orvosként van tapasztalatom a kórházi környezettel kapcsolatban, ahol sokáig dolgoztam, mint aneszteziológus. Jelenleg mentőorvosként dolgozom. Úgy gondolom, hogy a sokévi tapasztalat után felelősségteljesen kijelenthetem, hogy a két orvostudomány – a klasszikus és az alternatív – nem állnak egymással szemben, hanem nagyszerűen kiegészítik egymást. A klasszikus nyugati orvostudomány jobb választás az akut állapotok esetében. Viszont az alternatív orvoslás (kínai orvoslás, akupunktúra, biorezonancia) általában képes sikeresen megoldani a krónikus problémákat. Igyekszem a klienseim számára mindig a legkedvezőbb kezelést kínálni.

 

MUDr. Claudia Gregušová,
Trnec 1795, Tišnov

 

MUDr. Pavel Čech

MUDr. Pavel Čech

Mindig úgy gondoltam, hogy a klasszikus orvostudomány, bármennyire is nagyon hatékony az akut állapotoknál, sok esetben, főleg a krónikus betegségeknél, nem nyújt hatékony megoldást.  Sok esetekben nem képes megtalálni a problémák rejtett okait. A farmakoterápia a sok mellékhatásával együtt csak enyhíti a betegségek tüneteit. Sok évig dolgoztam kórházi környezetben, ahol mindig nyomasztott, hogy sok páciensen a klasszikus orvostudománnyal nem segíthetek többet. Ez megváltozott, amikor a biorezonanciás módszert kezdtem használni. A biorezonancia felkeltette a figyelmemet, egy volt azon lehetőségek közül, amely úgy befolyásolja a szervezetet, mint egységet, és segít megoldani olyan nehézségeket, amelyek a nyugati orvostlással nem megoldhatóak. Nagyon kifinomult módon kombinálja a hagyományos kínai orvostudomány elemeit a modern technika elemeivel.

Praxisomban az adott problémán először mindig, mint "nyugati orvos" gondolkodom, és az olyan esetekben, amikor már kimerítettem a klasszikus orvoslás lehetőségeit,  alternatív eljárásokat használok, melyek között a BICOM OPTIMA készüléket is használom. Igyekszem megoldani bármilyen korú páciensem bármilyen problémáját.

 

MUDr. Pavel Čech
neurológia, biorezonancia Kartouzská 204/6,
150 98, Praha 5 - Smíchov