Dohányzásról való leszokás - ún. antinikotin program

break

Fő előnyei:

  • magas sikerességi arány
  • akár már egy alkalommal megszüntethető a dohányzási kényszer
  • gyógyszermentes módszer
  • mellékhatások nélkül
  • E-cigaretta esetében is hatékony

A BICOM-ot az utóbbi időben sok országban támogató módszerként használják a dohányzásról való leszokásnál.  

Mit mond a Bicom biorezonancia módszerről MUDr. Špaček Ivo, háziorvos?

break

„A BICOM biorezonanciás terápia nagy előnye a hatékonysága és sikeressége. 1-2 kezelés után az elvonási tünetek csak nagyon ritkán fordulnak elő.  

A kliens egy órás kezelés után nem érzi szükségét annak, hogy cigarettára gyújtson. Főleg azok számára nagy esély, akik már régóta küzdenek a leszokással. "

MUDr. Špaček Ivo
Háziorvos, Ostrava

Garancia

Ha az első kezelés után a dohányzás utáni vágy nem szűnik, bevált szokás, hogy a kezelést téritésmentesen megismételjük. Erre azonban a legtöbb esetben nincs szükség.  

Hogy működik? 

Elektronická cigareta

A Bicom készülék segítségével, az elektródákon keresztül jut a szervezetbe a nikotin és a kátrány inverz frekvenciamintája.  Az elektronikus cigarettánál az utántöltő flakont használjuk.

Ez a folyamat felgyorsítja a  méregtelenítést, a nikotin és más - stresszt okozó tényzők kiürülését a szervezetből. Csökkenti az acetilkolin nikotin receptorok aktivitását, egyben elősegíti ezek readaptációját. Ezáltal csökken a nikotin szintje és a fizikai függőség (elvonási tünetek). 

A hagyományos módszerekkel ellentétben, a nikotin nem a testbe kerül, hanem  a Bicom készülék a nikotint kivezeti a testből. 

Ez a módszer nagyon hatékony az elektornikus cigarettáról való leszokásnál is. 

 

Fájdalommentes módszerről van szó? Mennyibe kerül?

terapie

A biorezonanciás módszer fájdalommentes és nincs negatív hatással a szervezetre. A kezelés általában 40  percig tart.

A testet valójában nem éri elektromos áram. A biorezonanciás módszer nem elektroterápia.

A nikotinfüggőség megszüntetésének eredményessége 80%

Az antinikotin programot chipre is elmentjük, így a hatása hosszabb lesz. 

A kezelés előtt és után:

A kezelés előtt nem javasoljuk, hogy csökkentse a dohányzás mennyiségét. Maga a folyamat kb. 40 percig tart, fájdalommentes és nincs mellékhatása. Bárki kipróbálhatja, függetlenül a naponta elszívott cigaretták számától.  A nikotin utáni vágy azonnal vagy néhány óra múlva a kezelés után megszűnik. A dohányzás kényszere az esetek többségében másnap reggelre eltűnik.  A módszer nagy hatékonysága és eredményessége mellett nagyon fontos az önfegyelem és a felelősségteljes hozzáállás, ugyanis a biorezonanica nem szünteti meg a "rutinokat" és a rossz szokásokat (mint pl. kávé-cigaretta, stb.), melyek a korábbi évek alatt alakultak ki.  

 


 

Az Önök visszajelzései

Kedves Šlajsová Asszony!

Szeretnék még egyszer köszönetet mondani a  dohányzásról való leszoktatásban nyújtott segítségéért. Miótán távoztam Öntől, nem is jutott az eszembe, hogy rágyújtsak. Ami addig örömet nyújtott, az most számomra visszataszító dohányzás :) nikotin- és füstmérgezés. 

Magda, Pilsen - 30 cigareta/nap

Örülök, hogy  a második alkalom után már érezhető a dohányzásról való leszokás eredménye. Az első  alkalommal még nem jártam sikerrel, mivel akkor szakítottam a barátommal és egy nagy  bulin is részt vettem. Viszont a második kezelés óta már 3 hónap telt el, és nem kívánom a cigarettát. Szórakozni is járok, ahol többen is dohányoznak, de ez nem okoz problémát. Szívből ajánlom a Bicom-os dohányzásról való leszokást . 

Cheb Martina,  49 éves (napi 35 cigaretta)


Örülök, hogy megoszthatom a dohányzásról való leszokás tapasztalatát. A leszoktatásnak azt a módját választtottam, amely antistressz programokat is tartalmaz. Nem tudom, hogy történhetett, de csaknem azonnal eltünt a dohányzás iránti vágy. Ma, 4 hónappal a kezelés után, egyáltalán nem zavar, ha elsétál mellettem valaki cigarettával a kezében, és egyáltalán nem érzek késztetést, hogy rágyújtsak. A leszokásnak ezt a módját melegen ajánlom mindenkinek, aki szeretne, de nem tud magától leszokni.

 

Domažlice Karolína, 54 éves (napi 20 cigaretta)

Már több mint egy hónap telt el azóta, hogy nem dohányzom és szeretnék köszönetet mondani ezért a fantasztikus ötletért, amely segít megváltoztatni ezt a rossz szokást. Úgy érkeztem a kezelésre, hogy azt gondoltam, ez a módszer is placebo-ként működik. De mivel sikerült abbahagynom a dohányzást (pedig nincs nagy akaratom), azt gondolom, hogy tényleg eltűnik a dohányzás utáni vágy. Erre hivatkozva szeretném megkérdezni, tudnak-e olyan módszerről, amely hasonlóan működne az étel utáni vágy esetében. Ez a férjemnek lenne jó, én ugyanis egy kilogrammot sem híztam.

 

 Vašíčková Jana

Valószínűleg nem is sejti, hogy ki ír Önnek.... Dohányzásról való leszoktatáson voltam Önnél. Ketten voltunk. Az egyikünk sejtette már, hogy várandós, ezért nem ment el a leszoktatásra, én viszont igen. Ismertető jegyeim....hm...kék szemek:) Ezúton szeretnék köszönetet mondani. Igen, továbbra sem dohányzom és nem is kívánom a cigarettát. Nem mondom, hogy nincsenek feszült helyzetek az életemben és azt sem, hogy semmi sem hiányzik, de biztos, hogy nem a cigaretta az, ami hiányozna. Miért is írok Önnek? Főként azért, hogy köszönetet mondjak, másrészt pedig nagyon nehezen tudom megtartani, hogy a mérleg mutatója ne billenjen tovább. És ez a fő problémám! Ideges vagyok attól, hogy csak egy kicsit eszem többet, mint azelőtt, mégsem tudom ezt korrigálni. Szívesen elkérném a kollégája elérhetőségét, akit anno említett, hogy a fogyással foglalkozik. Nagyon hálás lennék, és kipróbálnám ezt a lehetőséget még akkor is, ha nem biztos a fogyás. Hiszek abban, hogy a kollégája tud nekem segíteni úgy, mint anno Ön.

Szép és nyugodt estét kívánok. Adósa vagyok. Segített leszokni a dohányzásról, amire jómagam kevés lettem volna. 

Köszönöm. Hušťová Lenka

Jó napot kívánok!

Körülbelül másfél évvel ezelőtt voltam Önnél és beismerem, nagyon szkeptikus voltam ezzel a módszerrel kapcsolatban. Be kell vallanom, hogy azóta nem gyújtottam rá, a cigarettát büdösnek érzem és határozottan tudom, hogy nem szeretnék újra dohányozni. Köszönöm és remélem, hogy a leszokott dohányosok száma növekedni fog. 

 

Jó napot kívánok!

Ezúton teljesítem fogadalmamat, miszerint, ha eredményes lesz a kezelés, megküldöm a visszajelzésemet. A  barátaim ajánlása alapján jelentkeztem be a kezelésre, melyre 2016. január 9-én került sor, és azóta, csaknem 3 éve, nem gyújtottam rá. 13 évig dohányoztam. A módszer tényleg működik, másoknak is tudom ajánlani. Természetesen, kell hozzá az elszántság, hogy valaki le akarjon szokni a dohányzásról. Ha nekem ez sikerült, pedig nincs nagy akaratom, akkor ez bárkinek sikerülhet. Nagyszerű érzés, hogy nem dohányzom...

Iva

Jó estét kívánok!

Kedves Igazgató Úr, szeretnék köszönetet mondani a dohányzásról való leszoktató terápiáért, amelyre Plzen Doubravka-n került sor. 

Édesanyám és én azonnal leszoktunk a dohányzásról, elvonási tünetek nélkül. Édesanyám esetében ez nagy meglepetésünkre szolgált, mivel 20 éve napi 40 cigarettát szívott el. 

Az Ön kollégája fantasztikus és a környezet, amelyben fogadja klienseit, szintén nagyon kellemes. 

A tájékoztatást az Ön cégéről MUDr. Mach, a Stodská kórház főorvosától kaptuk. Tapasztalatainkból kiindulva népszerűsíteni fogjuk szolgáltatásait.  

 

Dvořáková Alena, ügyvezető igazgató, Plzeňi Oktatási Központ

Erős dohányos, 42 éves, napi több mint 60 cigaretta, 2011 decembere óta E-cigaretta. 

Egészségi állapota nem javul, remegés az izmokban, pajzsmirigy problémák, magas vérnyomás.

Az e-cigarettát csaknem egész nap szívja, a patronok erős cigarettának felelnek meg. Hamarosan rájöttünk, hogy a napi nikotin adag 130 cigarettának felel meg. Nikotin intoxikáció jeleit mutatja.

2012 májusában Bicom antinikotin terápiát alkalmaztunk, amelynél a félig elszívott cigaretta helyett az E-cigaretta patronjával dolgozunk. A páciens nem dohányzik, 2012 nyarán klasszikus cigaretta utáni vágy jelentkezett nála, ezért újabb kezelésen vett részt - ebben az esetben cigaretta felhasználásával. A terápia használt, a páciens azóta nem dohányzik, Bicom-os méregtelenítő terápián is részt vett.  2013 január - pajzsmirigy vérkép eredménye jó, a nikotin intoxikáció okozta remegés és a pajzsmirigy zavarok megszüntek. 

Betula Gyógyszertár, Blovice

Sajnos a probálkozásaim, hogy véget vessek ennek a rossz szokásnak, fájdalmasak voltak, és kudarcot is vallottak.  Amikor megismerkedtem a barátnőmmel, kiderült, hogy ő nem dohányzik, és engem is megpróbált meggyőzni, hogy szokjak le a dohányzásról. A szerelem nagy volt és hittem az erejében, ezért úgy döntöttem, hogy abbahagyom a dohányzást. De ami ezután következett, azt nem kívánom senkinek. Kellemetlen helyzetek, amikor minden apróság zavart, ok nélküli viták, stb. Inkább feladtam, és újra dohányozni kezdtem. Az üdvösséget egy hirdetésben láttam meg, ami nagyjából így szólt: "Örökre megszabadítjuk a cigaretta iránti vágytól".  Azt gondoltam, miért is ne próbáljam ki. A dohányzást abba szeretném hagyni, csak egyedül nem sikerült. Elmentem a kezelésre, a kezembe elektródát adtak. Időnként furcsa  érzés volt, mintha valami hullám járta volna át a testemet és végül a hátamon valamiféle hideget éreztem. A kezelés után teljesen eltűnt a cigaretta irányti vágy, de ez még nem volt minden. Hirtelen csak dohányzó embereket láttam magam körül.  A fejemben képek jelentek meg arról, mennyire is szerettem dohányozni (9 éven át).  A kellemes pillanatokat általában a nyugodt dohányzással kötöttem össze, és most valami hiány maradt. Az elején ezt nehezen viseltem, de a barátaim és főleg a kedvesem támogatása átsegített a kezdeti nehézségeken és mostanra "ortodox" nem dohányzóvá váltam. Amit anno nagyon élvezetes élménynek tartottam, most már a legszörnyűbb dolognak gondolok. Boldog vagyok, hogy lemondtam a dohányzásról és ezt mindenkinek ajánlom. Néha eszembe jut, hogy milyen jó lenne evés vagy kávé után rágyújtani, de az egész nem ér annyit. A függősség nagyon rossz dolog, és ezért örülök annak, hogy túlléptem rajta. 

Röviden meg szeretném említeni, milyen dolgokat figyeltem meg az első három hónapban, amióta nem dohányzom. Azt hiszem, a legkellemesebb az, hogy nincs cigi szagom. Dohányosként erre soha sem gondoltam. Most viszont, ha tömegközlekedéssel utazom és leül mellém valaki, aki nemrég szívta el a cigijét, nagyon büdösnek érzem. Örülök, hogy a környezetemet már nem terhelem ezzel. A másik nagyon kellemes változás az, hogy javult a fizikai erőnlétem. Jobb érzés futni,  a sport sokkal élvezetesebb. El sem tudom képzelni, hogy milyen változást hozhat azoknak az embereknek, akik sokkal hamarabb kifulladnak, pl. egy kis lépcsőzéstől. Utolsó sorban az anyagiakat szeretném megemlíteni. Manapság, amikor  az állam minél több pént szeretne keresni az olyan "függők" által, akik lehet hogy az ételt megtagadják, de a cigarettát nem, feleslegesnek tartom az ilyen költekezést. 

 

 Čambal Jan

Már 4 hónapja nem dohányzom. 29 évig dohányoztam, az általános iskola 5. osztályától. Soha nem próbáltam meg abbahagyni a dohányzást, míg végül elkezdtek zavarni olyan dolgok, mint pl. a reggeli köhögés, a sok pénz, amit erre fordítottam, ill. a folytonos cigi szag, stb.

 Linhart Tomás

Jó napot kívánok!

Csoportunkban 4 férfi és 2 nő volt. Minden férfi egy munkahelyen dolgozik, tehát mindent tudunk egymásról. A mai napig senki sem gyújtott rá. Egyetértünk abban, hogy nem volt olyan nehéz dolog leszokni a dohányzásról. Személy szerint örülök, hogy sikerült. Nem vágyom a cigarettára és arra sem, hogy újból kipróbáljam, milyen lenne, ha újra rágyújtanék.

 

Doležal Petr

Megígértem, hogy majd jelentkezem, ezért küldöm az üzenetet. Már 4 hónapja nem dohányzom. Már nem is számolom a hónapokat, mert tudom, hogy ez most Önnek köszönhetően sikerült. At elérhetőségét továbbítom a többi dohányosnak, mert ha nekem sikerült abbahagynom a dohányzást (naponta több mint egy dobozzal szívtam), akkor ez másnak is siekrül. Nem dohányzom, egy gyógynövényes méregtelenítő kúrán vagyok túl, és nagyon jól érzem magam. 

 

Szép napot kívánva, üdvözlettel: Květa N.

Két hónap elteltével teljes nyugalommal jelentkezem. Habár gyakran eszembe jut, mégem vágyom a cigire, még dohányosok között sem.  Érdekes dolog ez, mert annyira azért nem akartam abbahagyni a dohányzást, inkább arra voltam kiváncsi, hogy működik-e a módszer, és tényleg. Mindenkinek ajánlom.

Napi 2-3 doboz cigi a katonaság óta. Nemrég ünnepeltem a 60. születésnapomat, és  aznap volt egy éve, hogy voltam Önnél a kezelésen.  Az egyetlen dolog, amit magamnak kellett megoldanom, hogy mit csináljak a szabad kezemmel:)

                                                                                                                                                                 Melichar Miroslav

Köszönöm a segítséget a nikotin-függőségben. Én vagyok az, aki nem tudta abbahagyni. Pedig szerettem volna, és mindig mondogattam magamnak, amikor egy új doboz cigit kinyitottam, hogy ez lesz az utolsó. De nem így lett - nem volt elég akaratom. Az egyik barátomtól hallottam, hogy a BICOM PLZEŇ-ben dohányzásról való leszoktatással foglalkoznak, és elkezdtem ezen gondolkodni. Még kb. 2 hónap telt el, mire elhatározam magam és léptem. Nos, azóta csaknem 3 év telt el, amióta nem dohányzom. Nem voltak elvonási tüneteim és a cigaretta íze sem vonzott már. 

Köszönöm - Petra

Jó napot kívánok! 34 napja nem dohányzom. Dicsekednem kell ezzel, mivel életem egyik legnagyobb sikerének tartom, hála Önnek! Mindenkinek javaslom ezt a módszert, amely valóban elképesztő. Nagyszerű környezet és emberek, azonnali hatás. Az elején azt éreztem hogy rengeteg időm van, és hirtelen nem is tudom, mit kezdjek vele. Ez egy átmeneti állapot volt. Ma már eszembe se jut a cigaretta, és az sem zavar, ha valaki mellettem dohányzik. Egészségügyi szempontból sokkal jobban érzem magam, és élvezem a függőség nélküli életet. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Már nagyon sok bevált módszert kipróbáltam - a nikotin tapaszoktól kezdve a bonbonokig, de valójában egyik sem sikerült. Fordulóponthoz érkeztem, amikor hallottam a biorezonanciás módszerről. Fogalmam sem volt arról, hogy működik. Viszont úgy döntöttem, kipróbálom. A vizsgálat fájdalommentes és az előnye elsősorban a különböző problémák okainak felkutatása, melyek zavarhatnak" - állítja Křovínek Karel, aki sikeresen részt vett a BICOM PLZEŇ dohányzásról való leszoktató programján.

  Křovínek Karel, Plzeň