Allergiák kezelése

A BICOM biorezonanciás terápiát csaknem 20 éve használják elsősorban a diagnosztizálás területén és az allergiák kezelésénél. Az allergiák  a legfőbb civilizációs betegségek közé tartoznak manapság. A BICOM készülékkel fájdalommentesen és mellékhatások nélkül lehet diagnosztizálni és kezelni a különféle allergiákat.

next

A  biorezonancia segítségével kezelt allergiás megbetegedések során elért eredmények alapján Dr. Rummel - német orvos , aki már évek óta foglalkozik a biorezonanciával, - egy olyan módszert fejlesztett ki, melyet nagyon egyszerűen lehet használni, és amely azonnal lehetővé teszi, hogy a kezelést tesztelés és karencia nélküli kezdjük el.

Az allergiák fontos szerepet játszhatnak sok krónikus megbetegedésnél. Dr. Rummel az allergiák kezelését szabványosította – a biorezonanciás módszer klinikai hatékonyságának igazolása céljából is.

Dr. Rummel egy kb. 60 fős kutatócsoportot vezet. Mindenki az említett módszer szerint dolgozik, és dokumentálja az eredményeket. Egyelőre körülbelül 20.000 orvosi jelentés áll rendelkezésre.

A dokumentáció azt bizonyítja, hogy a Dr. Rummel szerinti kezelésnek köszönhetően megbízható eredményeket értek el  az allergiás megbetegedéseknél.

Dr. Rummel a megfigyelések alapján egy saját modellt fejlesztett ki az allergiák kezelésére, amelyet saját sikerei igazolnak.

Dr. Rummel gondolkodásmódja a következő:

allergia formák
Légzőszervek Bőr  Emésztőszervek Idegrendszer szervei
asztma, pollinózis, krónikus bronchitis, sinusitis, visszatérő fertőzések neurodermitis,  pszoriázis, akne, ekcéma, alopécia fekélyes vastagbélgyulladás, Crohn-betegség, gyomorhurut, vastagbélgyulladás, élelmiszer-allergia, lisztérzékenység migrén, neuralgia, tinnitus, hátfájás
 

Kutatási tanulmányok a klinikai praxisban


 

300 asztmás gyermeken végzett klinikai teszt, akik biorezonanciás BICOM módszerrel voltak kezelve

Yang Jinzhi a Zhang Li,
The Asthma Research Center of Jinan Children’s Hospital

Absztrakt: 2003 májusától decemberig a Jinan Gyermekkórház Asztma kutatási központjában a német gyártású BICOM 2000 készüléket használták 300 asztmás gyermek kezelésénél. A hatékonyság elérte a 93,3%.

Régebben sok módszert használtak az allergének tesztelésére, de a többségük fájdalmas és a gyerekek számára nem alkalmas. Deszenzitizációs kezelés ezeknél a hagyományos módszereknél nem használható, csak teszteket lehet végezni. 2003 májusától bevezettük a BICOM 2000 készülékkel történő klinikai kezelést, és segítségével 300 gyermeket gyógyítottunk meg.  A következő eredményeket értük el:

1. Források és a módszer:

1.1. Az összes kiválasztott esetben a páciensek a központunkban voltak kezelve és az asztma a 2002 Global Initiative for asthma alapján volt diagnosztizálva. A 300 páciens véletlenszerűen volt besorolva 2 csoportba: 87 fő az összehasonlító csoportba és 213 fő a megfigyeléses csoportba került. A 300 páciensből 197 fiú és 103 lány volt, 2 év és 3 hónapos kortól 15 éves korig.

Összehasonlító csoport:

Ebben a csoportban a pácienseket a GINA terápiával (2002 Global Initiative for asthma) kezelték, antiallergén gyógyszereket szedtek és hormonokat kaptak intravénásan.

Megfigyelt csoport:

7-10 nappal az antiallergén gyógyszerek és hormonok szedése után a deszenzitizációs módszert  alkalmaztuk a BICOM készülék segítségével, mialatt a hormonokat továbbra is kapták, viszont az antiallergén gyógyszereket már nem.

1.2. A módszer:

1.2.1. Teszt allergénekkel:

A BICOM készülék adatbázisában található 491 allergén minta alapján teszteltünk 20 akupunktúrás pontot  mindkét kéz ujjain infravörös vevőkészülék segítségével. Amennyiben lehetséges volt, a tesztelésnél olyan allergéneket is felhasználtunk, amelyekre az adott páciens valószínűleg allergiás.

1.2.2. Biorezonanciás terápia:

A BICOM készülék segítségével  312 páciensnél  történt deszenzitizáció. Az információs pohárkába egy kevés nyálat vagy egy csepp vért helyeztünk el. Az alap- és az azt követő kezelést még az előtt végeztük el, mielőtt a terápiához szükséges allergén mintát  az információs pohárkába helyeztük volna. Minden esetben a biorezonanciás módszert használtuk egy vagy két fő allergénnel, 20-30 percig, egyszer hetente. Amíg a páciensek állapota súlyos volt vagy átmeneti állapotromlás volt észlelhető, a biorezonanciás terápiát 3 naponta egyszer végeztük el. A terápiát addig nem hagytuk abba, amíg a páciensnél találtunk bármilyen mintát, amelyre allergiás volt. A pácienseknek többnyire 7-10 terápiára volt szükségük. Minél hosszabb ideig voltak észlelhetőek allergiás tünetek a páciensnél a múltban, annál több kezelésre volt szüksége.

2. Kritériumok a kezelés hatásának meghatározására

Nyilvánvalóan hatásos:

A tünetek, mint a köhögés, sípoló légzési hang, asztmás légzés, orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés egészen eltűntek. Fél éven belül a tünetek nem jeletkeztek újra.

Hatásos:

Az allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés jelentősen enyhültek, kb. 2/3 -dal. A visszaesések gyakorisága fél éven belül csökkent. Abban az esetben is, amikor a tünetek megismétlődtek, olyan jelentéktelenek voltak, hogy nem volt szükség kórházi ellátásra. Fél éven belül a tünetek nem jelentkeztek újra.

Javulás:

Az allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés enyhültek – 1/3 -dal. A visszaesések gyakorisága fél év alatt csökkent. Csökkent azon esetek száma is, melyeknél szükséges lett volna a kórházi ellátásra.

Nem hatásos:

A terápia után észrevehetően nem javultak az asztma és az allergia tünetei.

3. A klinikai eredmények a következő táblázatban láthatóak:

  megfigyelt csoport összehasonlító csoport
Nyilvánvalóan hatásos 112 - 52.5% 37 - 42.5%
Hatékony 70 - 32.8% 17 - 19.5%
Javulás 17 - 7.9% 12 - 13.8%
Nem hatékony 14 - 6.6% 21 - 24.1%
Teljes hatékonyság 93.3% 75.8%

Megjegyzés: a teljes hatékonyság magában foglalja a nyilvánvalóan hatásos, hatásos és javulást mutató esetek számát is.

A fenti táblázat azt ábrázolja, hogy 213 allergiás, asztmában szenvedő gyerek esetében 52,5%  BICOM készülékkel volt gyógyítva, eltűntek a tünetek, mint a köhögés, sípoló légzési hang és asztmás légzés. Az olyan allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés, orrvörösödés úgyszintén eltűntek. Fél éven belül a tünetek nem jelentkeztek újra.

A többi, 32,8%-nál az allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés jelentősen enyhültek, körülbelül a harmadára. A visszaesések gyakorisága fél év alatt csökkent. Akkor is, amikor a tünetek ismétlődtek, oly jelentéktelenek voltak, hogy nem volt szükség kórházi ellátásra.

A páciensek 7,9%-nál a tünetek kétharmadra csökkentek. A visszaesések gyakorisága fél év alatt csökkent. Csökkent azon esetek száma is, melyekben szükség lett volna kórházi ellátásra.

Csak 6,6%-nál maradtak meg a tünetek, jelentősebb javulás nélkül.

Az teljes hatékonyság mértéke 93.3%, azaz 17.5%-kal több, mint az összehasonlító csoportban (75,8%).

4. Összefoglaló:

A biorezonanciás technológia alkalmazása a klinikai praxisban Louise Victora de Broglie, francia tudós által felállított hullám-részecske kettősség elvén - amely a kvantumfizika egyik központi fogalma - alapszik. Ez a teória azt feltételezi, hogy minden anyagnak saját specifikus hulláma van. Bizonyos allergének az emberi testtel érintkezve úgy stimulálják a testet, hogy abnormális - kóros hullámokat generáljon.

Amennyiben az emberi test újra kapcsolatba kerül az allergénnel, erősebb elektromágneses pulzáló hullámzást ad ki. A kóros elektromágneses pulzáló hullámokat a BICOM készülék elektródái segítségével, a testhez érintve, lehet megmérni. Miután ezek a rezgésminták invertálódnak és felerősödnek a készülékben, visszakerülnek  a páciens testébe, ahol normalizálják a kóros vibrációkat. Így a testben megújul az egyensúly, és a test öngyógyító folyamatai újra beindulnak.

Az allergén az egyik legveszélyesebb elem, amely asztmát okoz. Az érintettek tudomására lett hozva, hogy a gyerekek rendszeres, szisztematikus deszenzitizáció módszerrel lesznek kezelve (minél előbb annál jobb), és a cél az, hogy lehetőleg a serdülőkorig meggyógyuljanak. Ha az asztmásoknak aktív és megfelelő kezelést nyújtunk, a siker mértéke 95% is lehet.

Abban az esetben, ha a páciensek nem gyógyulnak meg serdülőkorukig, a gyerekkorban kapott aktív és megfelelő kezelés később csillapíthatja a felnőttkori asztmát. Az asztma mielőbbi kezelése pozitív befolyással lehet a páciens egész életére.

Kórházunk 213 asztmás gyermeket kezelt BICOM készülék segítségével 93,3%- os hatékonysággal. A BICOM készülék főként az asztmás gyermek páciensek kezelésénél hatékony. Használható, mint segédkészülék az asztma hatékony megoldására, de nemcsak a betegek orvosságainak és a visszaesések gyorsaságának csökkentésére, hanem a kezelési költségek csökkentésére is. A páciensek közül egynél sem léptek fel mellékhatások. A készülék sokkal szélesebbkörű allergén mintákkal rendelkezik, a tesztek sokkal pontosabbak, és a készülék szélesebb körben használható. Az eljárás fájdalommentes, és a kezelés hatása rövid időn belül megmutatkozik. A készülék használatával helyettesíthetjük azon allergén teszteket és gyógymódokat, amelyeket régebben használtunk. Ennek a módszernek a bevezetése segédeszköz lehet az asztma hosszan tartó "elfojtásában" és megéri a további népszerűsítést. Bár ezt a készüléket még csak rövid ideje használjuk, és több idő fog kelleni a hosszan tartó gyógyhatások megfigyeléséhez.

Yang Jinzhi, Zhang Li, Asthma Research Center of Jinan Children’s Hospital, Kína

 

Klinikai eredmények az allergiás megbetegedések gyógyításában a BICOM 2000 biorezonanciás készülék segítségével

Yuan Ze, Huang Jiali, Wang Haiyan and Yu Chunyan (Xi'an Central Hospital, pediátriai osztály, Xi'an Kína)

2002 júniusától 2004 januárjáig 154 allergiás pácienst kezeltünk, beleértve az allergiás dermatitist (bőrbetegség), rhinitist, allergiás kötőhártya-gyulladást és az asztmát.

A pácienseknél elvégeztünk az allergén teszteket. Ezután következett a kezelés és megfigyelés,majd ezek az eredmények születtek: Az allergia az emberi test immunitásának abnormális reakciója  a környezetben lévő anyagokra. A reakciók lehetnek erősek és gyengébbek.

 

Táblázat – megfigyelések eredményei és kezelés a BICOM 2000 segítségével:

Betegség megnevezése esetek száma gyógyulás nyilvánvalóan hatásos hatásos nem hatásos a meggyógyítottak aránya ---- a teljes hatékonyság mértéke
Ekcéma 40 34 4 2 0 85%----95%
Csalánkiütés 26 19 5 1 1 73%----92%
Fertőző dermatitis 18 15 1 1 1 83%----89%
Neurodermitis 3 1 1 1 0 33%----67%
Allergiás rhinitis 20 16 1 2 1 80%----85%
Asztma 46 34 5 5 2 74%----85%
Együtt 154 120 17 12 5 78%----89%