Biorezonancia az állatorvostudományban

Üdvözöljük Önöket az új lehetőségek világában, az állatorvostudományban. A kommunikáció a változások alapja és út az egészséghez. Amennyiben a kommunikációs csatornák  akadály - és blokkmentesek, képesek vagyunk dolgozni az optimális egészségünkért. A BICOM készülék úgy támogatja az optimális egészséget, hogy a sejtkommunikáció megerősítése érdekében, amely a test öngyógyító képességét ösztönzi, elektromágneses szinten dolgozik a testtel. Elismert tudományos elvek alapján olyan megoldást nyújt az állatorvostudománynak, mely hatékonyan és eredményesen gyógyítja a tünetek és a betegségek széles skáláját.

veterina-kun

A BIOMED CZ  célja az új és hatékony technológia támogatása, mely az akut és a krónikus állatbetegségeken segít. Ez a készülék tesztelési és kezelési módszert is kínál, amely jelenleg túlmutat a konvencionális állatorvostudomány keretein. Célunk széles platformot biztosítani és a multimodális terápiát támogatni.

A biorezonanciás terápia a BICOM készüléket a test önszabályozására használja. A testen belüli szabályozó rendszerről van szó, mely védi a testet a betegségektől és megszünteti a blokkokat, allergéneket, mikrobiológiai terheltségeket, stb. A biorezonanciás terápia befolyásolja a belső rendszert, amely aktiválja a test öngyógyító mechanizmusát.

veterina-pes

Ma több mint 12.000 BICOM készülék van használatban a világ több mint 65 országában, az állatorvostudományban is. Csehországban és Szlovákiában a biorezonanciás BICOM terápia elterjedése az állatorvostudományban még az elején jár, viszont nagy lehetőségeket rejt magában.

Az állatorvostudományban ennek a módszernek a nagy előnye a tesztelés lehetősége és az anamnézis felállítása, elsősorban tenzor és tesztkészletek segítségével. Ezzel a módszerrel az állatot anélkül is lehet diagnosztizálni, hogy jelen legyen, méghozza  egy csepp vér alapján.

veterina-sada

A tesztkészletek ampullákat tartalmaznak, amelyekben valódi  vagy „digitalizált“ anyagok vannak rögzítve, mint pl. allergének, baktériumok, vírusok, penészgombák, paraziták, stb., amelyeket a diagnózis felállítására és a kezelés meghatározására használnak fel. A teszkészletek használata a BICOM készülékről szóló képzés része. A tesztkészletek gyors és pontos módszert nyújtanak a krónikus betegségek kauzális tényezőinek felkutatására. Ezeket az ampullákat továbbá a BICOM készülék segítségével fel lehet használni a kezelés során is, ezáltal növelve a gyógyulás folyamatának hatékonyságát.

veterina-pes

A frekvenciák alapján történő kezelés fájdalommentes és a páciensek általában nem éreznek semmilyen kellemetlen érzést. Az állatok többsége nyugodt a terápia alatt, az állat gazdája az állattal maradhat a terápia során. A gazdik segíthetik a pácienst abban, hogy nyugodt maradjon,  ami növeli a gyógyulás folyamatának hatékonyságát.

A BICOM optima készülék 1400 terápiás programot és program-kombinációt tartalmaz. A programok egyszerűen hozzáférhetőek többféle módon, például a program megnevezése vagy annak száma szerint. Természetesen a készülék tartalmaz olyan programláncolatokat is, amelyek az állatorvosok számára fontosak.