Történetünk

Kedves Terapeuta!

Nagyon örülünk, hogy érdeklődik a BICOM biorezonanciás terápia iránt. Először a Regumed és a BIOMED CZ Kft. cég történetéről szeretnénk  pár szót említeni.

A Brügemann GmbH, később Regumed GmbH céget Brügemann úr alapította 1976-ban, Németországban. Dr. Morell együttműködésével – ennek az új terápiának a szellemi atyjával – jött létre a BICOM készülék. Az ilyen típusú terápiát „biorezonanciás terápianak” nevezik.

A biorezonanciás BICOM terápia fő célja a testet terhelő káros és kóros hatások kiküszöbölése olyan mértékben, amely a szervezet öngyógyító erőinek, védekezőképességének újraaktiválásához vezet. A speciális elektronika és a BICOM modulációs alátét segítségével lehet a terápiás rész rezgésmintáit mágneses rezgésmintákká átalakítani. 

Ily módon hatolnak át a terapiás rezgésmintákminták minden sejten, szerven, csonton, és ezáltal fejtik ki rendkívül intenzív mély hatásukat. Ezeknek az innovációknak és szabadalmazott biológiai filtereknek köszönhetően a BICOM készüléknek nincs konkurenciája.

 

team

 

Maga Brügemann úr meg volt lepve az elkövetkezendő évek növekedésének kiterjedésével és gyorsaságával, annak ellenére, hogy a biorezonanciás terápia az alternatív orvostudományhoz tartozik és még az úgynevezett „magányos módszerek“ közé van sorolva.

Fő célja az volt, és az is, hogy az orvosoknak és terapeutáknak segítsen mellékhatások nélkül csillapítani vagy gyógyítani a betegségeket.

BIOMED CZ spol. s r. o., kizárólagos forgalmazó Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon (Official BICOM distributor)

Hogy terapeutáinknak minőségi képzést tudjunk biztosítani, 2006- ban megalapítottuk a BIOMED CZ spol. s r.o. céget , két évvel később pedig a Regulatív medicína intézetét, amely Csehországban és Szlovákiában különböző képzéseket tart. 

A biorezonanciás terápáról több, mint 30 év tapasztalata van összegyűjtve, és ezek alkotják a biofizikai aspektusok mellet oktatásunk lényegének alapját. Ezeket a tapasztalatokat felhasználták  a BICOM készülék további fejlesztésénél, így áll ma rendelkezésünkre egy nagyon hatékony készülék: a BICOM optima.

Európa, Afrika, Ázsia és Dél-Amerika országaiban, Németországban több, mint 60 munkatársunk dolgozik felhasználóink megelégedésére.

Örömmel üdvözöljük Önöket is a BICOM készülék használói között!

team1

MUDr. Claudia Gregušová, Slavomíra Kohutová, Jan Rychnovský, Jaroslava Rychnovská