Páciensek történetei

Itt láthatható, milyen egészségügyi változások mutatkoztak a Bicom biorezonanciás módszerrel kezelt betegek körében. A legjobb eredményeket az alábbi területeken érték el: allergiás betegségek, légzőszervi - és bőr allergiák - ekcéma, herpeszvírusok - asztma, valamint vírusos és bakteriális fertőzések, gyulladások.

 

Bicom kezelése előtt és után

vyrazka1 vyrazka0

Herpeszvírus terheltség

 -terápia előtt és után, 2 kezelés, különbség egy hét után

 
ekzem1 ekcéma

Atópiás ekcéma

 - terápia előtt és után, 1 kezelés, különbség 1 hét után, megállapított tehéntej-intolerancia

 

Ekcéma - neurodermatitis

ekcéma - neurodermatitis alkalmazás után eccema - neurodermatitis

Első fénykép 6 hónapos korban. 
Második kép 12 hónapos korban. 
A Bicom készülék segítségével teljes harmonizáció történt, beleértve az allergének kivezetését. A
terápiát hetente egyszer végezték 6 hónapon keresztül.

 
lupenka1 pikkelysömör

Pikkelysömör

 - terápia előtt és után, 12 kezelés

MUDr. Marian Šuch, Pozsonyi Bioharmonia

 
allergia allergia

Bőr allergia

3 hetes allergia kezelés az étrend megváltoztatásával együtt. Három hét után begyógyultak a sebek és a hegek. Következő 3 évben tünetmentes.

 
allergia allergia

Bőr allergia

3 hetes allergia kezelés az étrend megváltoztatásával együtt. Három hét után a sebek és a hegek begyógyultak. Következő 3 évben tünetmentes.

 
szemölcsös növedékek- szemölcsös növedékek-

Dr. Koželuhová - szemölcs kezelése

vírusok, baktériumok, gombák, kiválasztási zavarok, sejtközötti állomány - zavar

biorezonanciás terápia háromszor egymás után, 1 hónapig

 
láb psoriasis - és kezelés előtt láb psoriasis - és kezelés előtt

   PhDr. Žilková Erika, Galánta - pikkelysömör a lábakon

A kliens panasza: Lányának 2012 óta  Keratosis plantaris, Dermatitis atopica 

Az elmúlt hat évben több dermatológust és allergológust kerestünk fel, de sehol sem tudtak segíteni. Többféle gyógyszert és különféle kenőcsöket (pl. antibitikumot tartalmazó kenőcsök, kortikoidot tartalmazó krémeket)  is kipróbáltunk, de ezek közül egyik sem használt, lányom talpának állapota tovább romlott.  Nyáron a bőre annyira száraz és repedezett volt, hogy nem tudott lábra állni annak ellenére, hogy az előirt kenőcsöket naponta háromszor használtuk.  

láb psoriasis - 2 héttel és kezelés után

Szeptemberben kaptunk időpontot Žilková Erikához, és a lányom  talpának javulása már egy kezelés után is látható volt. 

 

Betula Gyógyszertár

Dohányzásról való leszokás

42 éves erős dohányos, naponta több mint 60 cigaretta,  2011 decemberében váltott elektronikus cigarettára. 

Egészségi állapota nem javult - izomremegés, pajzsmirigy probléma, magas vérnyomás.

Az elektronikus cigarettát csaknem egész nap szívja,  a töltet "erős" cigarettának felel meg. Hamarosan kiderül, hogy a napi nikotin adag 130 cigarettának felel meg. Nikotinmérgezés tüneteit észleljük. 

A Bicom "antinikotin" terápiát alkalmaztam.  A terápia alatt (2012 májusa) az elektronikus cigaretta töltetét használom, egy félig szívott cigaretta helyett.  A páciens abbahagyta a dohányzást. 2012 nyarán azonban megkívánta a klasszikus cigarettát, ezért egy újabb terápiára került sor - ebben az esetben egy félig szívott cigaretta felhasználásaval.   A terápia sikeres volt, a páciens azóta nem dohányzik, a Bicom készülék segítségével méregtelenítő kezeléseket kapott. A pajzsmirigy véreredmények 2013 januárjában nagyon sokat javultak, a remegés és a pajzsmimrigy-zavarok megszűntek. 

Hasnyálmirigy rendellenesség

Akut hasnyálmirigy - rendellenességben szenvedő beteg, 2012 szeptemberében inzulint injektáltak egy belgyógyászati rendelőben.  A Bicom készülékkel történő 3 kezelés után, amely alatt a hasnyálmirigyet is erősítették, 2013 januárjában a belgyógyász szakorvos jóváhagyta az inzulin elhagyását. 

A páciens jól érzi magát, üzleti tevékenységet folytat, korlátozás nélkül bírja a mentális és fizikai stresszt.

Légzési elégtelenség, pajzsmirigy problémák, allergia, atkák 

2012 nyarán a páciens légszomj panasszal érkezik hozzánk - ha jelentkezik a légszomj, azonnal mentőt kell hívni. A páciens 3 hónapja szült, problémamentes szülés, pollenre, atkákra és inhalációs kortikoszteroidra allergiás, melyet nem is használhat. 

 Légszomj által romlik a páciens lelki állapota. Évek óta vannak pajzsmirigy problémái - gyógyszeres kezelés alatt áll.  3 Bicom biorezonanciás terápia után, melyek alatt az atka allergia és a pajzsmirigy terheltség kezelésére került sor, a páciens újabb pajzsmirigy kontroll vizsgálatra jelentkezett. Orvosa megállapította, hogy a nyak kerülete 1,7 cm-rel csökkent, a gyógyszeradag a felére csökkenhetett. 

2012 decemberében a páciens jobban érzi magát, a Bicom kezelések megkezdése óta nem kellett mentőt hívnia,  a légszomj főként lelki terhelés során jelentkezik, már önmaga is megbirkózik a helyzettel. Inhaláló szereket használ a légutak tágítására és homeopátiát az akut sztressz oldására.   

Az eddigi terápiák alatt sikerült csökkenteni az atka allergiát.  A továbbiakban a pollenallergiával és a lelki dolgokkal fogunk foglalkozni. 

 

MUDr. Špaček Ivo

Hormonális zavarok és hőhullámok 

Ma lehetőségem volt beszélni azzal a pácienssel, aki  egy éve volt nálam kezelésen. Korábban a változókor egyik leggyakoribb tünetére - a hőhullámokra panaszkodott. Egy alkalommal kapott hormonszabályozó kezelést, azóta 5 alkalommal rendszeresen menstruált, jelenleg rendszertelen a menstruáció, viszont a hőhullámok azóta nem jelentkeztek nála.

 

Ízületek és hátgerinc

84 éves hölgy látogatott  el hozzám - mankó segítségével közlekedett, évek óta küszködik gerinc-, vállízületi - és csípőízületi fájdalommal. A terápia folyamán a blokkolt gerincet és a a mély blokkokat oldottam, majd a csípőizület artrózisát kezeltem. Az első terápia után megszüntek a hát- és csipőproblémák. Jelenleg a kézfájdalommal dolgozunk, mely eddig "ellenálllt" a terápiának.  Négy hónap telt el az első kezelés óta, és a  gerinc továbbra sem blokkolt.  

Achilles-ín

Szabadidőmben teniszezem és tollaslabdázom. Télen a jobb oldali Achilles-ín megduzzadt túlterhelés következtében.  A problémát először figyelmen kívül hagytam -  a fájdalom hosszabb ideje tartott, de elviselhető volt.  A téli szezon végére már nem tudtam gyorsabban lépni, de volt amikor a fájdalom nem volt érezhető. Voltam rehabilitáción - csak átmenetlieg segített - már 500 méternél tovább nem tudtam sétálni. Ősszel ellátogattam az ortopéd szakorvoshoz, aki közölte, hogy sérülés utáni állapotról van szó, amely előbb vagy utőbb achilles - ín szakadással végződhet. Az orvos műtétet javasolt. A műtétet elutasítottam és intenzív Bicom terápiába kezdtem - ezeket a progrmokat használtam: programok krónikus sérülések kezelésére, szervezet lúgosítása, stb. Kb. 4 kezelés után enyhülést éreztem, normálisan tudtam járni és fél éven belül már sportolni is tudtam.  Az achilles - ínen egy kis fájdalommentes csomó van. Ez az állapot két éve tart. 

Szénanátha

A páciensnél először 1999-ben jelentkeztek szénanáthás tünetek, szemirritáció lépett fel - viszketés, könnyezés, duzzadt szem, nehezen lélegzett, az arcán foltok jelentek meg és viszketett az egész teste. Az allergológus kortizon tartalmú szemkenőcsöt és a hörgők enyhítésére kortizon tartalmú spray-t írt fel. A szemduzzanat a kortizon tartalmú kenőcs használata után eltűnt, de a pirosodás és a könnyezés továbbra is megmaradt. A spray enyhítette a hörgőket, de egy órával a használata után rosszullétet okozott. Ez a kezelés nem volt kielégítő, ezért a páciens más lehetőségeket keresett. A sajátvér terápia kalcium injekciókkal, akupunktúra, neurális terápia és talpmasszázsok sem hoztak kimagasló eredményt. A páciens 2011 márciusában egy Bicom biorezonanciás terapeutát keresett fel, aki bionergetikai tesztek segítségével értékelte a különböző pollen - és élelmiszer allergiákat. A pollenallergiát  Bicom készülékkel kezelték, a kezelések áprilils végére fejeződtek be.  A páciensnek ez volt az első "allergia-mentes" nyara 1996 óta. Ezután folytatódtak a kezelések a többi allergiával kapcsolatban, a páciens összesen 11 terápiát kapott.

Gyomorirritáció

Egy olasz pácies 30 évig gyomorirritációban szenvedett. A nehézségek évről évre rosszabodtak. Le kellett mondania a kedvenc spagettijéről, a borról és más italokról, mert egészségügyi problémát okoztak. Az állapota fokozatosan romlott olyannyira, hogy majdnem semmit sem tudott enni és nagyon kimerültnek érezte magát. A Bicom bioenergetikai teszt kimutatta: jelentős liszt - és tehéntej intolerancia. Két hónapon keresztül minden héten egy allergia kezelésen vett részt, olyan program segítségével, amely a készülékben van elmentve. Ez alatt az idő alatt a páciens kerülte azon termékek fogyasztását, amelyek búzát és tehéntejet tartalmaznak. Hétről hétre jobban érezte magát és a terápia befejezése után már nem voltak semmilyen nehézségei. 

 

Krónikus orr-nyálkahártya gyulladás

A 47-éves páciens 6 éven keresztül nem tudott az orrán keresztül lélegezni. Az orrnyálkahártyája duzzadt volt és csak a száján keresztül tudott levegőt venni. Időnként orr felszúráson kellett átesnie, hogy a melléküregek kitisztuljanak, de ezeknek a beavatkozásoknak nem volt tartósan jó eredménye. A páciens hallott a biorezonanciás kezelésről, és elment egy Bicom terapeutához. A terapeuta megfelelő terápiás programokkal kezelte, amelyek a készülékben vannak elmentve. A páciens már a kezelés ideje alatt érezhetően könnyebben lélegzett, és ma, négy évvel a Bicom terápia után, légzési nehézségek nélkül él. 

 

Fogászati problémák

A páciens első 4 fogára koronát helyeztek fel. Egy bizonyos idő után azt érezte, hogy a nyálkahártyája megsérült, a fogsora nagyon érzékeny, a saját fogak a fogsorral nem alkotnak megfelelő átmenetet és fémes ízt érzett a szájában. A fogorvos nem tudta, mit kezdjen vele és a fogászati laboratórium  sem talált erre semmilyen magyarázatot. A háziorvos arra gondolt, hogy candida fertőzésről lehet szó, ezért mintát vett, amely végül negatív lett. Ez az állapot néhány hétig tartott, majd tovább romlott. 

A páciens ezután Bicom-mal kezeltette magát. Már az első kezelés után jelentős javulás volt észlelhető és 5 nappal a második kezelés után a tünetek teljesen megszüntek.

 

Neurodermitisz

20 éves páciens 9 hónapos korától neurodermitiszben szenvedett heves vakarózási rohamokkal.  Az évek során az állapota progresszíven romlott. Bioenergetikai teszt eredménye: búza - és tehéntej allergia, Candida albicans. Allergia kezelés és candida terápia, nystatin, diéta és a Bicom segítségével. Negyedév után a páciens tünetei megszüntek és jelenleg is tünetmentes.

 

Mellgyulladás és gennyesedő mellbimbók

A páciensnél nem sokkal gyermeke megszületése után szoptatási problémák jelentkeztek. A szoptatás a fiatal anyának nagyon fájdalmas volt. A szülésznő azt gondolta, hogy ez a szoptatás kezdeti fázisában normális jelenség. Egy hét szoptatás után viszont a mellbimbók begyulladtak és gennyesedni kezdtek. A tej a mellben maradt, így a mellek egyre keményebbé váltak. A szülésznő homeopátiás szereket adott és túró pakolást ajánlott. Ezek sem használtak. Eközben az anya láza 40° fokra emelkedett. A nőgyógyász azt javasolta, hogy sügősen hagyja abba a szoptatást és erős antibiotikumos kezelést javasolt. Az anya azonban nem szerette volna abbahagyni a szoptatást. 

Az anya egy tapasztalt Bicom terapeutához került, aki két különböző programmal  - ún. emlőmirigyek gyulladása és nyirok aktiválása - kezdte a kezelést. A páciens már az első terápia után jelentős javulást érzékelt és újra fájdalom nélkül tudta felemelni a karját. Egy nappal a terápia után csökkent a láza. A következő két napban ugyanezzel a két programmal kezelték és az anya egy hét után újra szoptathatta gyermekét. 

 

Juvenilis reumatoid artritisz

 9 éves lány néhány évig erős térdízület fájdalmaktól szenvedett, nem tudott iskolába járni és kerekesszékre volt utalva. A gyermek ortopéd szakorvos a juvenilis reumatoid artritisz-t diagnosztizálta nála. Laboreredmények: magas vörösvértest-süllyedés, leukociták számának növekedése, reumás tényező - negatív. Az ortopéd szakorvos a pácienst reuma elleni készítmény hatóanyagával, ibuprofennel kezelte - eredménytelenül. A Bicom bioenergetikai teszt a következőt mutatta: tehéntej allergia. A gyermek 4 héten keresztül nem kapott tehéntejet és hetente kétszer kezelték Bicom-mal. Ezután a kerekesszékre már nem volt szükség. 3 hét múlva a lány tünetmentes volt. Három hónap elteltével az anya írt a terapeutának, hogya a lánya jól érzi magát és trambulinon is ugrálhat.

 

Dohányzásról való leszoktatás

Amikor a háziorvosi rendelő megkapta a Bicom készüléket, az alkalmazottak kiváncsiak voltak arra, hogy a terápia valóban úgy működik-e , mint ahogy azt állítják. Eldöntötték, hogy a Bicom-ot először magukon próbálják ki. Mind a hét egészségügyi nővér dohányzott. Bicom - dohányzásról való leszoktató programban részesültek, és mindnyájan abbahagyták a dohányzást. 

 

Colitis ulcerosa

54 éves páciens, 1987-től fekélyes vastagbélgyulladásban szenvedett, a betegség ismétlődő tünetei: minden órában vizes - véres széklet, rosszullét, hányinger, ill. izom - és ízületi fájdalmak. A páciens évente kétszer kórházi kezelésre szorult. Hosszantartó terápia: 5-ASS, Coliafoam és Prednison. 

A pácensnek fél évvel a betegsége előtt távolították el az amalgám fogtöméseit. 

1992 júniusában a biofizikai teszt ezt mutatta ki: tehéntej allergia, amalgám terheltség 

Bicom terápia: amalgám terheltség kivezetése, allergia kezelése. 1992 október elejétől a páciens tünetmentes. 

 

Allergia - asztma - 3 éves fiú

A fiú már 1,5 éve szenvedett a fent említett betegségben. Ismételten kórházi kezelésre szorult ,minden 2 hónapban szedett antibiotikumot tüdőgyulladásra és bronchitiszre. A klasszikus orvostudományon kívül sok alternatív eljárást is kipróbáltak. Az első terápia 2010 augusztusában volt. Azóta nem volt szükség antibiotikumra és a problémák jelentősen csökkentek.  

 

Köszönjük a visszajelzéseket!