Történetünk

Kedves terapeuta

Nagyon örülünk az Ön BICOM biorezonanciás terápia iránti érdeklődésének. Először a Regumed a BIOMED CZ spol. s r. o. cég történetéről szeretnénk egy pár szót említeni.

A Brügemann GmbH, később Regumed GmbH céget 1976-ban alapította Brügemann úr Németországban. Dr. Morell együttműködésével – ennek az új terápiának az szellemi atyjával – jött létre a BICOM készülék. Az ilyen típusú terápiát „biorezonanciás terápianak” nevezik.

A biorezonanciás BICOM terápia fő célja a test felszabadítása a zavaró, kóros hatások alól olyan mértékben, amely gyógyuláshoz és testünk védő ereje ismételt aktiválásához szükséges. Speciális elektronika és BICOM modulációs alátét segítségével lehet frekvenciás mintákat a terapeuta részből mágneses frekvenciás mintákká átalakítani. Ezen a módon hatolnak a terapeuta frekvenciás minták minden sejten, minden szerven, minden csonton át, és ezzel alapítanak rendkívül intenzív mélységes hatást. Ezeknek az innovációs és szabadalmazott biológiai filtereknek köszönhetúen a BICOM készüléknek nincs konkurenciája.

team

Maga Brügemann úr volt az expanzió kiterjedésével és gyorsaságával a következő években meglepve, annak ellenére, hogy a biorezonanciás terápia az alternatív orvostudományba tartozik és még az úgynevezett „magányos módszerek“ közé van sorolva.

Fő célja az volt, és az is, hogy az orvosoknak és terapeutáknak segítse csillapítani vagy gyógyítani a betegségeket az nélkül, hogy mellékhatásokkal kelljen számítaniuk.

BIOMED CZ spol. s r. o., kizárólagos forgalmazó Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon (Official BICOM distributor)

Hogy terapeutáinknak minőségi képzést tudjunk biztosítani Csehországban és Szlovákiában, a BIOMED CZ spol. s r.o. cég 2006- ban volt alapítva, két évre rá pedig a Regulatív orvostudomány intézete, amely Csehországban és Szlovákiában különböző képezéseket rendez. Ezek a tapasztalatok áthatoltak a BICOM készülék további fejlődésébe, és így áll ma rendelkezésünkre egy nagyon hatásos és tartós készülék: „BICOM optima“.

Több, mint 30-éves tapasztalat volt a biorezonanciás terápiáról összegyűjtve, és ezek alkotják a biofizikai aspektusok mellet oktatásunk lényegének alapját. Ezek a tapasztalatok áthatoltak a BICOM készülék további fejlődésébe, és így áll ma rendelkezésünkre egy nagyon hatásos készülék: „BICOM optima“.

A képviselőink mellet Európa, Afrika, Ázsia és Dél Amerika országaiban, Németországban több, mint 60 munkatársunk dolgozik használóink nagy elégedettségére.

Örömmel üdvözöljük Önöket is a BICOM készülék használói között.

team1

MUDr. Claudia Gregušová, Slavomíra Kohutová, Jan Rychnovský, Jaroslava Rychnovská