Bicom optima - 2. generáció

Miben különbözik a BICOM optima az előző generációhoz képest?

Bicom optima 2. generáció

Új programok

A 2. generációs Bicom optima 176 új programot tartalmaz.

 

4 terápiás csatorna

Az új Optima 4 terápiás csatornán keresztül teszi lehetővé, hogy akár 4 terápiát végezzünk egyszerre. Ezáltal a terápia még hatékonyabb.

 

Több alapprogram

Az új alapprogramokat egy új - tesztelés nélküli - szabványosított harmonizációs rendszer egészít ki. Ez a rendszer  lehetővé teszi, hogy a szervezet néhány krónikus terheltségét hatékonyan és gyorsan kezelje a megadott séma szerint, előzetes tesztelés nélkül. 

 

Az alapterápia frekvenciatartománya

Az alapprogramok frekvenciatartománya 150 kHz-ről 250 kHz-re bővült, ezáltal még hatékonyabb a fizikai szinten jelentkező blokkok eltávolítása.

 

DMI bővített funkciói

Dinamikus multiimpulzus harmonizáció/terápia - a bevált „erősítés” és „csillapítás” módszerein túl, a „váltakozó” funkcióval lett kibővítve. Ez lehetővé teszi a mágneses mező aktiválását, és ezáltal nagyobb hatékonyságot ér el.

 

1. bővített modul

Nagyobb hatékonyság és jelentős időmegtakarítás - gyors terápiás hatások

További programok  - allergiák és patogén szubsztanciák (vírusok, gombák, paraziták, nehézfémek és gyógyszerek) kezelésére.

Az intenzív munka és tesztelés során Dr. Marcel Riffel rájött, hogy  hosszabb időtartam egy adott frekvencián megnöveli a terápia hatékonyságát. 

Ezért olyan új programok állnak rendelkezésünkre, amelyeknél hosszabb a sáváteresztés, ami korábban nem volt lehetséges.

Az eredeti programok, melyek allergia kezelésére és kórokozók eltávolítására szolgáltak,  normál frekvenciatartományban működtek. Az új programok már alacsony frekvenciatartományban is működnek.  

 
Bicom optima 2. generációs mobiltelefon

3 részből álló programláncolat

Az összes programláncolat 3 új programot tartalmaz és 3 további programot Dr. Riffel ajánlása szerint. 

Nagyobb hatékonyság érhető el köszönhetően a hosszabb sáváteresztésnek, ill. az ún. "erősítésnek". Ez eddig nem volt lehetséges! 

 

2.  modul

A digitális/elmentett szubsztanciák adatbázisa 148 új mintával lett kiegészítve. ( pl.: HKO, vírusok, gombák, paraziták, ortomolekuláris szubsztanciák, fitoterápia, Schüssler-sók, neurológia, stb.)

 

Továbbfejlesztett 2. csatorna

A 2. csatorna programjait újonnan a kimeneti elektródákba és a kimeneti csészébe is továbbítják. 

Az előző generációnál a 2. csatorna programjait csak a kimeneti modulációs alátétbe továbbították.  

 

Bemeneti csésze - tartó

Kényelmes tartó a bemeneti csészék számára - a Bicom készülék asztali verziójánál. Használatakor a továbbfejlesztett komponensek jelentősen javítják a komfortérzetet. 

 

Második kijelző

A Bicom készülék asztali verziójának jobb oldalán egy multifunkciós EAV kijelző található. Mindkét kijelző érintős is. A Bicom készülék hordozható verziója egy kijelzőt tartalmaz. Ezen kívül a hordozható verzió funkciói megegyeznek az asztali verzió funkcióival.

 
Bicom optima 2. generációs mobiltelefon