Leszokás a dohányzásról – hogyan működik?

break

Az utóbbi időben a BICOM készüléket egyre többet használják számos országokban, mint segédmódszert a dohányzásról történő leszokásban.

A biorezonanciás terápia fontos alapjai a következő gondolkodási modelben a kvantumfizika és a biofizika legújabb ismeretein alapulnak.

A kvantumfizika ismeretei szerint a részecskéknek hullám és részecske karaktere van. Ez azt jelenti, hogy minden anyagnak – így tehát minden testrésznek, de vírusnak, baktériumnak, toxinnak, nikotinnak, kátránynak, stb. is - van elektromágneses kisugárzása. Minden anyagnak van bizonyos tipikus frenkvenciája egészen individuális jellemzéssel.

A BICOM készülék segítségével a testbe tükrözve megfordított elektromágneses frekvenciás nikotin és kátrány minta van besugározva, amelynek hatásával meggyorsul a detoxikáció a nikotintól és más terhelő anyagoktól. Ezek gyorsan szabadulnak fel a kötőszövetekből, és ezért fontos a terápia után növelni a folyadék utánpótlását – leginkább savmentes italokkal. A nikotin felszabadulása az íz receptorokban történik, és az ún. nikotin éhség eliminálódik.

Ez a módszer elnyomja a fizikai függőséget (absztinens tünetek és ún. nikotin éhség). Egyszerre eliminálva van a passzív dohányzás is (azaz a cigaretta füst belélegzése, nem hívja elő a vágyat a cigaretta iránt).