A BICOM optima készülék leírása

1 - Színes kijelző

főmenu

A főmenu gombjaival előhívható az igényelt rész:

alapprogramok = 1

Az "1" billentyű lenyomásával megjelenik az alapprogramok választéka. Az alapprogram egy nem specifikált terápia, az energiák kiegyensúlyozására vagy egy következő programra való felkészülésre szolgál.

hlavní nabídka

program száma = 2

A "2" billentyű lenyomásával, beadhatják az igényelt program számát és megnyithatja a programot.

programok = 3

Ennek a billentyűnek a segítségével lehet előhívni minden következő terápiát abc sorrendben vagy szakok szerint és választani közülük.

Programok abc sorrendje

program összeköttetések + allergiák = 4

Itt vannak elmentve a program összeköttetések. A program összeköttetéseknél bevált programok kombinációjáról van szó. Eben a részben választhatnak a különböző allergiákra lévő programok közül.

egyes paraméterek = 5

A terapeutának lehetősége van valamilyen programokat létrehozni és lementeni azt a készülékbe, saját programszám alatt. Ehhez egyes program paraméterek lesznek felkínálva.

Programláncok

szubsztanciák komplexe = 6

Itt lehet előhívni több mint 400 digitálisan elmentett komplex szubsztanciák abc sorrendben vagy kategóriák (szakok) szerint.

Szubsztanciák komplexe

elektroakupunktúrás tesztelés (EAP) = 7

Megjelennek az elektroakupunkturás tesztelési pontok és a megmért értékek.

potenciáció = 8

Itt lehet a potenciációs programot előhívni, amelyen keresztül tesztelhető bármilyen szubsztanciának az analóg potenciálja, és elvégezhető a kezelés.

EAP teszt értékek

A kijelző ablaka az elektródok hozzáérintéséhez

Minden elmentett terapeuta programhoz elő lehet hívni elektróda hozzáérintést. Majdnem minden programhoz az elektródaérintés hozzá van rendelve a képszerű dokumentációval együtt.

Bevezető és kivezető pohárka

Minden egyes programhoz és minden egyes programlánchoz a kijelzőn megjelenik a bevezető és kivezető pohárkás elektróda elhelyezés.

A bevezető és kivezető pohárkás elektródák elhelyezése

Emlékeztető a terapeuta program elindítása előtt

Ellenőrző ablak

2 - Frekvenciasáv

A BICOM készülékben frekvenciasáv található. Ez azt jelenti, hogy a terápiához mindig csak egy bizonyos frekvenciamértéket enged át. A frekvenciasávon látható, hogy a terápiát éppen milyen frekvenciasávon végzik.

Frekvenciasáv a legkissebb frekvenciaterjedelemhez

Amennyiben a program a legalacsonyabb frekvenciaterjedelemmel van elindítva, a kijelző kimutatja a frekvenciasávot a frekvenciaindikációval együtt.

program legalacsonyabb frekvenciás terjedelemmel frekvenciás sávval

3 - Kézi lemezelektróda, a képen, mint bevezető elektróda

4 - Bevezető pohárelektróda a test saját váladékával, terhelő szubsztanciákkal, mint pl. allergének, nehéz fémek stb.

5 - Tesztelési lép, amelyet stabilizációs szubsztanciákkal lehet körberakni a második csatornának

6 - Kapcsoló a második bevezető csatorna aktiválásához

7 - Modulációs alátét

A modulációs alátét egy bevezető elektróda, amelyben egy lapos cső található. Ezt a modulációs alátétet a páciens testére helyezzük. A terapeuta információk egy speciális elektronikus bekötéssel vannak bevezetve a modulációs alátétbe, és így nagyon hatékony mágneses mezőt alkot. Ezen az alátéten keresztül applikálódik a stimuláló vagy nyugtató (DMI) dinamikus multimpulzus terápia.

8 - Kivezető pohárelektróda

A terápia meghosszabbításához terapeuta frekvenciás mintákat lehet a hordozó szubsztanciákra telepíteni. Ehhez a terapeuta BICOM olajat (bekenéshez) vagy BICOM ásványi cseppeket (belső használatra) tesz a bevezető pohárelektródába.

9 - Csip tárolóeszköz

A terapeuta frekvenciás mintákat és a dinamikus multimpulsus terápiát (DMI) BICOM csippen lehet tárolni. Ezt a csippet a kezelés után ráragasszuk a páciens testére.

10 - Kezelés mágneses pólussal (DMI)

Kezelő elemek a stimulációs vagy nyugtató dinamikus multimpulsus terápiához.

Elektroakupunktúra tesztelés

11 - Elektroakupunktúra teszter és tesztelési készlet

Az elektroakupunktúra teszter és a tesztelési készlet segítségével mérhetően ábrázolódik az egyes akupunkturális energetikai meridiánok állapota. Ez által van a terapeuta figyelmeztetve az olyan testi szervekre, amelyek nincsenek rendben. Ezen kívül tesztelhetőek a terhelő szubsztanciák és a gyógyszereket.

12 - körfokozatos EAP indikátor

Az EAP körfokozatos indikátor alá van világítva, és színes mezői vannak, amelyek kiemelik a tesztelt mértéketet. A tesztelt mérték mértékadó értéke szerint a tesztelésnél már azt is látni, hogy milyen kezelésre lesz a páciensknek szüksége.

13 - Nyomtató

A nyomtató segítségével kis formátumban kinyomtathatóak a tesztelt eredmények.

14 - Multisoft Pilot Software

A Multisoft Pilos software hozzá kapcsolásáról maga a terapeuta dönthet, hogy akarja e a BICOM optima készülékét a software segítségével egy külső számítógépen keresztül kezelni. Multisoft Pilos software úgyszintén tárolja a paciens adatait, és lehetővé teszi a páciensek EAP értékeinek áttekinthető példányát.

15 - Csatlakozó a kábelteszt elvégzéséhez

A kábeltesztelő csatlakozó segítségével kipróbálhatják, hogy a fekete bevezető és a piros kivezető kábelek működnek.


TÜV tanusítványok

Certifikát BICOM Certifikát BICOM - Quality Management