Biorezonancia az állatorvostudományban

Üdvözöljük Önöket az új lehetőségek világában, az állatorvostudományban. A kommunikáció a változások alapja és út az egészséghez. Amennyiben a kommunikációs kanálisok gátak és blokádok nélküliek, képesek vagyunk dolgozni az egészség optimális állapotán. A BICOM készülék az optimális egészséget úgy támogatja, hogy a sejtkommunikáció megerősítése érdekében elektromágneses szinten dolgozik a testtel, amely a test öngyógyító képességét ösztönözi. Elismert tudományos elvek támogatásával, amelyek tanulmányok módszerein alapulnak, megoldást nyújtunk az állatorvostudománynak, mely hatásosan és hatékonyan gyógyíthatja a szimptómák és a betegségek széles skáláját.

veterina-kun

BIOMED CZ célja az új és hatásos technológia támogatása, mely az akut és a krónikus állatbetegségeken segít. Ez a termék tesztelést és kezelési technikát kínál, amely jelenleg a konvencionális állatorvostudományon keretein túl nyúl. Célunk széles platformot nyújtani és a multimodális gyógyítási rendszert és terápiát támogatni.

A biorezonanciás terápia a BICOM-ot a testi rendszer önszabályozására használja. A testen belüli szabályozási rendszerről van szó, mely védi a testet a betegségtől és megszünteti a blokádokat, allergéneket, mikrobiológiai nehézségeket, stb. Biorezonanciás terápia befolyásolja a belső rendszert, amely aktiválja a test öngyógyító mechanizmusát.

veterina-pes

Ma több mint 12.000 BICOM készülék van használatban a világ több mint 65 országában, az állatorvostudományban is. Csehországban és Szlovákiában a biorezonanciás BICOM terápia beépítése az állatorvostudományba még nagyon az elején van, de nagy potenciál van benne elrejtve.

Nagy előnye ennek a módszernek az állatorvostudományban a tesztelés lehetősége és az anamnézis meghatározása elsődlegesen tenzor és tesztelő szettek segítségével. Ezzel a módszerrel az állatot a jelenléte nélkül is lehet diagnosztizálni - csupán egy vércseppel.

veterina-sada

A tesztelési szettek ampullákat tartalmaznak, amelyekben valódi anyagok vagy „digitalizált“ anyagok vannak, mint pl. allergének, baktériumok, vírusok, penész, paraziták, stb., amelyeket a diagnózis felállításához és a kezelés megszabásához használnak fel. A tesztelési szettek használatának bemutatása be van vonva a BICOM készülék használatáról szóló oktatásba, gyors és pontos módszereket nyújtanak a krónikus betegségek kauzális tényezők azonosítására. Továbbá ezeket az ampullákat a BICOM készülék segítségével fel lehet használni az alap kauzális tényezők kezeléséhez ezzel növelve a gyógyulás folyamatának hatékonyságát.

veterina-pes

A páciensek kezelése a frekvenciák által fájdalommentes, és általában nem éreznek semmilyen kellemetlen érzést. Az állatok többsége nyugodt és kikapcsolódott a terápia alatt, a gazda az állattal maradhat a terápia alatt. Az állatok gazdái segíthetik a pácienst nyugodtan tartani, ami növeli a gyógyítás folyamatának hatékonyságát.

BICOM optima 1400 terapeuta programot és programok kombinációját tartalmazza. A programok egyszerűen hozzáférhetőek többféle módon, például a program megnevezése vagy a száma szerint. Természetesen ebbe vannak elmentve az állatorvostudományhoz szükséges programok is.