Hatékony a BICOM biorezonanciás terápia?

A médiák riportjai a Riportok oldalon találhatók.

Páciensek fényképei a terápia előtt és után a Paciensek történetei részben.


Több, mint 25 évnyi biorezonanciás terápia után a Regumed intézetnek nem csak a terapeuták és a páciensek olyan történetei állnak a rendelkezésére, amelyek a sikeres biorezonanciás terápia használatát bizonyítják, hanem szintén számos orvosi tanulmány és tudományos dolgozat is.

A Regumed intézet a regulatív orvostudomány egyetlen olyan intézete, amely a biorezonanciás terápia terén ilyen mértékben tud felmutatni tudományos dolgozatokat és közleményeket. Itt mutatunk be Önöknek is egy válogatást az említett tanulmányok közül.


vyzkum

Tanulmányok in vitro (kémcsőben):

Moduláció ábrázolás az emberi leukociták in vitro fagocita tevékenység polimorfikus központjával a BICOM biorezonanciás terápia által

A fagocita tesztek körülbelül 50.000 egyedi adományozott vérmintákon, reprodukálható eredményekkel voltak elvégezve. Az eredmény azt jelzi, hogy az in vitro leukociták fagocita tevékenysége a BICOM terápiával volt stimulálva, és a változás statisztikailag érvényes és reprodukálható.

A BICOM biorezonanciás terápia hatása mellrákos páciensek szérum albumin strukturális dinamikájára

Az előterjesztett munkában be volt bizonyítva, hogy a BICOM terápia által a mellrákos páciensek albumin strukturális állapotának biológiai információ hordozhatóak (in vitro).

G.Lednyiczky: In vitro és in vivo kísérletek, a bioinformációk alacsony energia felhasználású kontrol funkciójának és más vibrációknak a demonstrálására: Alacsony energia felhasználású bioinformációkban, P.C. Endler a A.Stacher (Hrsg.) iratjegyzék 117 kötet, Facultas kiadó, Bécs 1997.


Tanulmányok in vivo (élőben):

Biorezonanciás készülék (BICOM) általi molekuláris információk továbbítása az AMFIBIA kísérletekben

A kísérletek általánosan ismert tényekből indulnak ki, hogy a tiroxin hormonnak jelentős szerepe van az amfibiák metamorfózisában. A halhoz hasonló ebihel átváltozása négylábú békává, szárazföldön élővé, a hormonoknak köszönhetően indul be, amelyek jódot tartalmaznak, és a pajzsmirigyben szintetizálódnak. Ez a hormon továbbra is aktív marad. Ha az akvárium vizében az egyik oldalon a tiroxin magas molekuláris koncentrációban van jelen, a metamorfózis teljesen lelassul vagy leáll a fejlődésben.

A tiroxin hormonnak a toxikus koncentrált oldatának az információ átvitele a BICOM készülékkel hatással lehetett az akvárium vizére, amely nagymértékben lelassította az ebihalak metamorfózisát a néhányszoros paralel kísérletekben.

P.C. Endler et al.: Amfibiás metamorfózis és információk a tiroxinról. Lementés a bipoláris víz folyadéka által és a technikai adathordozóra, információk továbbítása elektronikus erősítő által, Maudrich kiadó, Bécs, 1996: Homeopátiában – biorezonanciás terápiában, P.C. Endler aj.Schulte (Hrsg.)


Emberi tanulmányok

Hosszan tartó vizsgálatok a gyógyítás sikerének igazolásához a páciens saját frekvenciás jelzésével (BICOM) a máj károsodásának esetében

A kísérletbe 28 páciens volt bevonva. Minden páciensnek krónikusan károsodva voltak a sejtjei, melyek minimum egy éve voltak diagnosztizálva és nem voltak gyógyszerekkel kezelve. 14 páciens a terápiás csoportba volt beosztva, 14 páciens pedig az ellenőrző csoportba.

A korlátozott választás ugyan úgy, mint a kódos lista létrehozása a Carsten alapítvány természetgyógyászati rendelőjében történt a Heidelbergi egyetemben prof. MuDr. I. Gerhard munkacsoportjában.

Eredmények: GOT értékek

Átlagos GOT aktivitás csökkennés százalékokban 12 hét után a BICOM csoportban mutatott 42% az ellenőrző csoporthoz képest.

Eredmények: GPT értékek

A BICOM csoport közepes értéke 12 hét gyógyítása után normában volt. Az ellenőrző csoportban nem volt megállapítva semmilyen GPT aktivitás normalizáció.

Eredmények: Gamma GT értékek

A Gamma GT aktivitás 12 hét gyógyítás után (BICOM csoport)szintén elérte a normát. A kontrol csoport értékei ennek ellenére gyakorlatilag nem változtak.

R.Machowinski, P. Kneisl: Szaktanulmányok a BICOM biorezonanciás terápiához, Regulatív orvostudomány intézete, Gräfelfing 1999.

Az összes tanulmány szélesebb összefoglalóját kikérhetik nálunk.


Allergiák –a biorezonanciás módszer hatékonyságának tanulmányai (gyakorlati tanulmány)

Dr. med. Peter Schumacher, gyerekorvos Innsbruckból, le volt nyűgözve az eredményekkel, melyeket a BICOM készülékkel értek el. A praxisában 200 súlyos allergis és neurodermitiszes esettanulmányt vezetett.


Orvosi diagnózisok – kép (200 eset)

asztmabp
spasztikus bronchitisz bp
hosszan tartó köhögés bp
krónikus nátha bp
ingerült nyálkahártyák bp
ödémák bp
akne bp
kontaktekcéma bp
krónikus ekcéma bp
neurodermitisz bp
pikkelysömör bp
emésztésproblémák bp
gluténérzékenység bp
fekélyes vastagbélgyulladás bp
hiperaktivitás bp
hipertermia bp
esetek száma 0 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65

Tesztelt allergének (200 eset)

búza bp
tehéntej bp
konzerváló anyagok bp
azoszínezékek bp
kakaó bp
cukor bp
paradicsom bp
burgonya bp
libatoll bp
atkák bp
marha epitéliuma - szőr bp
juhgyapjú bp
ló epitéliuma - szőr bp
nyúl bp
macska epitéliuma - szőr bp
hullámos papagáj bp
tengerimalac bp
nikkel bp
poliészter bp
méh/fullánk méreg bp
szúnyog méreg bp
élesztő bp
gliadin bp
esetek száma
0 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65

A terápia eredményei (%-ban) 6 hónappal a terápia elvégzése és befejezése után:

graf

P. Schumacher: Biofizikai allergének terápiája, Sonntag kiadó, Stuttgart, 1994.