Terapeuták referenciái

MUDr. Stanislav Rössler

MUDr. Rössler

- A biorezonanciás BICOM készülék segítségével gyógyítja a pácienseit már tizenhárom éve.

MUDr. Stanislav Rössler az orvosi karon szerzett végzetséget Hradec Králové-ben. A diploma megszerzése után 10 évig katonai orvosként tevékenykedett, az azt következő 8 évben háziorvosként dolgozott. Idővel megismerte a klasszikus nyugati orvostudomány határait, és foglalkozni kezdett az ún. alternatív orvostudományokkal: akupunktúrával, Su-Jok-kal, homeopátiával és reflex terápiával. 1996-ban kezdett a BICOM készülékkel dolgozni.

Az évek alatt sok tapasztalatot szerzett, hogy és mi mindennel lehet a pácienseken segíteni, de a készülék maga is tökéletesítve és minőségesítve volt. Jelenleg a legmodernebb BICOM optima készülékkel gyógyítunk.

A pácienseink a gyerekektől kezdve egészen a nyugdíjasokig.

A BICOM terápia fájdalommentes, és mellékhatások nélküli. Kombinálni lehet más alternatív orvostudományokkal, úgymint a klasszikus orvostudománnyal.

MUDr. Rössler rendelője
Olomouc 77200, ul. tř. Kosmonautů 8


MUDr. Miroslav Hudáček

MUDr. Hudáček

A biorezonanciával 1999-től foglalkozom. Különböző készülékekkel dolgoztam már , mint pl. Aurum, Sensitiv Imago, Kindling és 2008-tól a BICOM készülékkel. A tapasztalataim és a diagnoszti eredményeim és főleg a terápia alapján, a BICOM készülék a legjobb.

A BICOM készülék megvásárlása orvosi szakmai szempontból is és gazdaságilag is érdekes befektetésnek mutatkozott, mivel lefizettük egy év alatt. A terápia nagyon hatásos, mellékhatások nélküli és a betegségek okát gyógyítja, nem csak a tüneteket. A BICOM készülékkel gyógyíthatóak azok az indikációk, amelyeket a nyugati orvostudomány többnyire már gyógyíthatatlanná nyilvánított. Ezért már nem foglalkozom a háziorvosi munkával, és teljes mértékben a komplex orvostudományra összpontosítok.

Jelenleg nem dolgozom együtt egyetlen egészségbiztosítóval sem és a praxisomban kizárólag a BICOM biorezonanciás készüléket használom, amelynek használata teljesen helyettesíti a homeopátia használatát. Legfőbb indikációim a diagnosztizálás és az allergiák gyógyítása, főleg szezonális virágpor allergia gyógyítása.

Szaktudomány - 1. és 2. atesztáció az általános orvostudományból, 10 éves praxis felnőtt háziorvosként, homeopatikus iskola BOIRON diploma, biorezonanciás BICOM terápia bizonyítvány.
Šustek rendelő intézet, Bratislava, tel. 0904 024 186
Pracoviště: NZZ - PLPD, Hviezdoslavova 1, 949 01 Nitra

MUDr. Slavomír BELCÁK, Terra Medica

MUDr. Slavomír BELCÁK

2009-től szisztematikusan foglalkozik részletes diagnosztikával és gyógyítással BICOM OPTIMA készülék segítségével,amelyben a kínai hagyományos orvostudomány alapelveit és a biorezonancia legmodernebb kutatásait használja fel. A bakteriális, vírusos és penész problémák megállapítására, illetve a különböző allergének spektrumának jelenlétére és azok hatására a páciens immunológiai profiljára specializálódik. A patogének fokozott eliminációjával a páciens lelki állapota gyorsan, fájdalommentesen és hatásosan javul, és a különböző szervek klinikai betegségének tünetei eltűnnek. Metodológiás specialista a betegségek, mint kórtünetek gyógyítására. Kombinált hagyományos – modern hozzáállása individuálisan célzott a páciensre. Tekintettel a nem invazív gyógyítási módszerre, a diagnosztika és a kezelés alkalmas gyerekek és olyan páciensek számára, akik hosszan tartó különböző szervi megbetegedésekben szenvednek. A klinikán részletes diagnosztizálást végez BICOM OPTIMA készülék segítségével használva a hagyományos kínai orvostudomány alapelveit.

Kínai hagyományos orvostudományra és akupunktúrára specializálódó orvos
MUDr. Slavomír BELCÁK, MPH, Terra Medica

MUDr. Eva Brugošová


MUDr. Eva Brugošová

A biorezonanciát ezeken a területeken aplikálom: függőségek nikotintól, kávétól és alkoholtól, allergiák, fáradtság szindrómára, a légző, emésztő, húgy- és nemi szervek, mozgás, bőr és más szervek akut és krónikus problémáira. Gyógyszerek, élelmiszerek és táplálékkiegészítők tesztelése.

MUDr. Eva Brugošová
Munkahely: Levoča, Železničný riadok 2
Specializáció: tuberkulózis és tüdőbetegségek
biorezonancia 2008. május 7-től


MUDr. Ivo Špaček

MUDr. Ivo Špaček

A BICOM-mal már 1 éve dolgozom, segít a háziorvosi munkámban. Kiváló eredményeket érek el vele a dohányzásról való leszokásban, az allergiák gyógyításánál, különböző fájdalmas állapotoknál. Kitűnő segédeszköz mikrobiális, vírusos és más fertőzés kezelésénél antibiotikumok használata nélkül. Tanulom a készülék további használatát.


MUDr. Ivo Špaček, Porubská 549, Ostrava-Poruba


MUDr. Jiří Kucharský

MUDr. Jiří Kucharský

2010-től dolgozom a biorezonanciás BICOM terápiával. Komplex diagnosztizálásra és az akut és krónikus betegségek terápiájára összpontosítok. Naponta három BICOM optima készüléket üzemeltetek.


MUDr. Jiří Kucharský
Třebíč kórház, Purkyňovo náměstí 133/2, 674 01 Třebíč-Jejkov


MVDr. Miroslav Kluknavský

MVDr. Miroslav Kluknavský

A BICOM biorezonanciát az állatorvosi rendelőmben 2011-től használom. A komplex biorezonanciás diagnosztikára és az akut és krónikus állatbetegségekre specializálom magamat. A BICOM főleg olyan esetekben segít, amikor a klasszikus gyógyítással már nem érem el a kellő eredményt. Előnybe helyezem a komplex hozzáállásst és okok, nem pedig a tünetek gyógyítását.


MVDr. Miroslav Kluknavský,
Hlohovec


MUDr. Claudia Gregušová

MUDr. Claudia Gregušová

2009-ben akupunktúrát kezdtem el tanulni, ebben az évben szereztem meg az engedélyt és első fokú kreditet. Aztán hagyományos kínai orvostudományt tanultam két évig, melyet hagyományos kínai masszázs és fitoterápia kurzussal egészítettem ki . Egy ideig használtam a klasszikus akupunktúrát és a kínai orvostudományt, utána pedig 2011-ben hallottam a biorezonanciáról és a BICOM készülékről. Miután az első visszhangok maximálisan meggyőzőek voltak, nem tartott sokáig, és én is megszereztem magamnak a készüléket. Nekem személyszerint nagyon megfelel, mert ideálisan kombinálja a keleti orvostudomány ismereteit a mi nyugati, technikai hozzáállásunkkal. Manapság a pácienseim közül csak minimum veszi igénybe a klasszikus akupunktúrát vagy a hagyományos kínai orvostudományt. Az eredmények, amelyeket a diagnosztizálásban és a terápiában elérek a BICOM-Optima készülék segítségével, engem és a klienseim többségét is meggyőzték a biorezonancia hihetetlen lehetőségeiről.

Praxisomban a klienseim úgy gyerekek, mint felnőttek vagy nyugdíjasok a problémák nagyon széles spektrumával – az allergiáktól kezdve, fájdalmas állapotokon keresztül, belső problémák, pszichikai problémák és függőségek,... gyakorlatilag bármi.

Mint klasszikus orvosnak van tapasztalatom a kórházi környezetről, ahol sokáig dolgoztam, mint aneszteziológus. Manapság, mint mentőszolgálati orvos dolgozom. Úgy gondolom, hogy a sokévi tapasztalat után felelősségteljesen kijelenthetem, hogy a két orvostudomány – klasszikus és alternatív – nem álnak egymással szemben, hanem nagyszerűen kiegészítik egymást. A klasszikus nyugati orvostudomány jobb választás az akut állapotok megoldására. Viszont az alternatív orvostudomány (kínai orvostudomány, akupunktúra, biorezonancia) képes rendszerint sikeresen megoldani a krónikus problémákat. Igyekszem a klienseim számára mindig a legkedvezőbb kezelést kínálni.


MUDr. Claudia Gregušová,
Trnec 1795, Tišnov


MUDr. Pavel Čech

MUDr. Pavel Čech

Mindig úgy gondoltam, hogy a klasszikus orvostudomány, akárhogy is nagyon hatásos az akut állapotoknál, nem tudja problémák sorát megfejteni, főleg a krónikus betegségeknél. Sok esetekben nem képes megtalálni a nehézségek fő okát, a farmakoterápia sok mellékhatással együtt csak enyhíti a betegségek néhány megnyilvánulásait. Sok évig dolgoztam kórházi környezetben és ambuláns specialista környezetében is, ahol mindig nyomasztott, hogy sok paciensen a klasszikus orvostudománnyal nem segíthetek többet. Ez megváltozott, amikor a biorezonanciás módszert kezdtem használni. A biorezonancia felkeltette a figyelmemet, egy volt a lehetőségek közül, amely úgy befolyásolja a szervezetet, mint egységet, és segít megoldani olyen nehézségek sorát, amelyek nyugati orvostudománnyal nem megoldhatóak. Nagyon érzékeny módon kombinálja a hagyományos kínai orvostudomány elemeit a modern technika elemeivel.

Praxisomban az adott problémán először mindig, mint nyugati orvos gondolkodom, és az olyan esetekben, amikor már a klasszikus iskolai orvostudomány kimerítette a lehetőségeit, applikálom az alternatív eljárásokat, melyek között a BICOM OPTIMA készüléket is használom. A praxisomban nincsenek megszabott specializációim. Igyekszem megoldani bármilyen korú pácienseim bármilyen problémáikat.


MUDr. Pavel Čech
neurológia, biorezonancia Kartouzská 204/6,
150 98, Praha 5 - Smíchov

Páciensek visszajelzéseiből választunk:

Név: Veronika Chmelová
Betegség: fiú 3 éves, allergia, asztma
Szeretném Önökkel megosztani a saját tapasztalatomat a BICOM módszerrel kapcsolatban. A fiunk már 1,5 éve szenved a fent megnevezett betegségekben. Ismételten volt hoszpitalizálva, két hónapig szedett antibiotikumot, tüdőgyulladása és bronchitidisze volt, a klasszikus orvostudományon kívül kipróbáltunk sok alternatív eljárást is. Mikor tudomást szereztünk a BICOM terápiáról, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Az első terápia 2010 augusztusában volt. Ma 2011 márciusa van. Azóta antibiotikumot egyszer sem szedtünk, a nehézségek jelentősen eliminálódtak. Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük.