Miért a biorezonanciás BICOM terápia?

bicom

Az akut betegségek gyógyításában és a sebészetben nagyszerű dolgokra képes a mindennapi orvostudomány.

A krónikus betegségek gyógyítása többnyire bonyolultan fejlődik és sok páciens nincs is vele megelégedve. Ez tehát olyan terület, amelyen a megoldás szükségessége több mint sürgős.

A biorezonanciás BICOM módszer egy speciális diagnosztikai és kezelési eljárás, amellyel az orvostudomány egy új, iránymutató úton indul el.

A BICOM készülék segítségével sok esetben lehetnek megállapítva és kezelve a betegségek igazi – gyakran rejtett – okai.


bicom1

Krónikus betegségek háttere

industry

Manapság nagy bőségben élünk.

Számos műszaki készülékek, hihetetlenül gyors szállítási és kommunikációs eszközök, nem átlátható vegyi szubsztanciák létszáma, és a kész élelmiszerek nagy mennyisége, megkönnyíti a hétköznapjainkat.

Minél többet használjuk ezeket a lehetőségeket, annál nagyobb árat fizetünk értük.


Mikor a hordó túlcsordul

sud

A mai emberre nagyon sok megterhelés hat: kémiai adalékanyagok az élelmiszereinkben és az ivó vizünkben, életkörnyezetünket veszélyeztető mérgek, sugárzási terhelés, számtalan vegyi anyagok, gyógyszerek használata az állattenyésztésben, stb.

Ilyen megterhelés sok páciensnél azt okozza, hogy úgymond „a hordó túlcsordul”. Ez sokféle képpen nyilvánul meg. Érdekes, hogy a krónikus betegségeknek alapja többnyire a több megterhelés.

Szintén lehetséges, hogy a páciensek ugyan azon nehézségeinek teljesen különböző okai vannak. A biofizikai szint lehetőség kínál ezeknek az individuális megterheléseknek a teszteléséhez, amely biokémiai szinten (laboratóriumi paraméterek) gyakran nem lehetséges.


Nehéz, többszörös vagy hosszan tartó megterhelések blokkolhassák a test gyógyulásához szükséges erőket.

Alapjában azt kell mondani, hogy a test nagy öngyógyító erővel rendelkezik.

A testnek fantasztikus regulációs rendszere van, melynek segítségével újra és újra kiegyenlítődnek a különösen negatív hatások.

Ha viszont a testre nagyon nagy terhek hatnak, vagy túlságosan sok van belőlük és hosszú ideig hatnak, megtörténhet, hogy a regulációs képesség, úgymint a test gyógyulásához kellő erők lelassulnak, sőt, le is blokkolhatnak.

pretizeni