Hogy működik a BICOM módszere?

A biorezonanciás BICOM módszert már több, mint 25 éve használják Nyugat-Európában az orvostudományban, és több, mint 10 éve az állatorvostudományban. Csakúgy, mint pl. a homeopátia és az akkupunktúra az ún. „komplementer gyógyászatba“ tartozik.

A biorezonanciás terápia fontos teoretikus alapjait már legújabb kvantumfizikai és biofizikában ismeretek is alátámasztják, de még nem váltak elfogadottá az orvostudmányban,

A kvantumfizika ismeretei szerint a materiális részecskéknek mind hullám, mind részecskés karaktere van. Ez azt jelenti, hogy az anyag voltaképpen energia, és minden anyagnak – tehát minden sejtnek, testrésznek, de a vírusoknak, baktériumoknak, polleneknek, toxinoknak, nikotinnak, stb. is – van elektromágneses kisugárzása, ún. frekvenciás mintája.


A sejtek együtt kommunikálnak

A kommunikáció és az információk korszakában élünk. Itt az ideje, hogy ráeszméljünk, hogy a test csak akkor működhet és szabályozhatja magát, ha helyes kommunikáció és így a sejtek közötti információcsere játszódik le benne. A biofotonok kutatása abból indul ki, hogy a sejtek "fényvillámok" (fotonok kisugárzása) által kommunikálnak egymással – az információkat egy bizonyos frekvencia által cserélik.

Terhelő hatások vagy anyagok gátolhatják a sejtek közötti kommunikációt.

Az egészséges testben ez az információcsere akadályok nélkül működik. Így tudja minden sejt, ill. testrész a saját feladatát elvégezni.

A testet zavaró anyagok (mérgek, vírusok, baktériumok, stb.), vagy terhelő sugárzás gátolhatják a sejtek közti kommunikációt.


A sejtek kommunikációjának megzavarása

Ha a kommunikáció a sejtek között meg van zavarva, így meg van nehezítve a munkájuk is, és a zavarok nagyon gyorsan megmutatkozhatnak az egzisztenciális orientációnál(lelki állapot),a teljesítmény csökkenésével, krónikus fáradtsággal, később az organikus elváltozásokkal, és az ezeknek megfelelő kórtünetekkel.

A kórtünetek többnyire ott jelennek meg, ahol már valamilyen gyengeség létezik (sokszor átörökléssel).


Individuális és precíz megterhelés megállapítás biorezonancia segítségével

zátěž

Az emberi test sejtenkívüli folyadéka nem csak az eltartó sejtek médiuma. Egy "érdekes hulladékgyűjtő"- ként is szolgál a terhelő anyagok számára abban az esetben,mikor a kiválasztó szervek mind pl. a máj/epe, vese, bél, stb., terhelve vannak. Mert a víz egy optimális információs nyilvántartó, itt rakódnak le a megterhelő anyagok információi. Ez a terület nem egyszerűen megközelíthető laboratóriumi módszerekkel.

Biofizikai szinten az ilyen terhelések fájdalommentesen tesztelhetők. A BICOM készülék értékes segítséget kínál. Így lehet sok esetben megállapítani, hogy milyen terhelések vezethetnek a páciensek egészségügyi zavaraihoz (pl. baktériumok, vírusok, elektroszmog, fogászatban használt anyagok, allergének, stb.).


A megállapított terheléseknél a kezelés BICOM készülékkel folytatódik megfelelő frekvenciás mintákkal

A test saját szabályozása a BICOM biorezonanciás kezelés által támogatott és meggyorsított.

A sejtek közötti kommunikáció újra korlátlanul folyhat. Így a terhelő anyagok felszabadulnak és kiválasztódnak.

A károkozók kizárása után a BICOM készülék segítségével a szervezet újra egyensúlyba kerül és képes lesz elbánni a terhelő anyagokkal.