Miben jobb a BICOM a többi készülékkel szemben?

 • Diagnosztika és kezelés egy készülékben. A többi készülék többnyire csak diagnosztikát ajánl.
 • A készülékbe 30–éves tapasztalat van betáplálva.
 • Független tanulmányok különböző indikációkra. A BICOM biorezonancia hatásait nem csak állításokkal támasztjuk alá, hanem tanulmányokkal is igazoljuk, melyek az Evidence- based Medicine skála szerint voltak osztályozva.
 • A BICOM készülék 1000 terápiás programot és 200 bevált terápia kombináció tartalmaz.
 • A második terapeuta kanális segítségével két terápiát is lehet eyszerre folytatni.
 • A BICOM készülékben 400 digitális szubsztancia (allergiák, baktériumok, vírusok, stb.) van felvéve.
 • Az új BICOM optima alacsony, 1-25 Hz frekvencián is dolgozik, amely pszichikai szinten teszi lehető blokádok regulációját és felszabadítását .
 • A BICOM a páciensek és a szubsztanciák frkvenciáival is egyaránt dolgozik. A BICOM nem a véletlen frekvenciák előállítója, úgy mint más készülékek.
 • A BICOM készüle egy biológiai szűrő van beintegrálva, amely a páciens frekvenciahullámait harmonikusra és kórosra ossza fel. A harmonikust erősíti, a kórosat pedig átdolgozza.
 • Speciális elektronika segítségével és a BICOM modulációs alátéttel lehet a frekvenciás mintákat a terapeuta részből magnetikus frekvenciás mintákra változtatni. Így jutnak a terapeuta frekvenciás minták minden sejtbe, minden szervbe, minden csontba, és ez által a hatások különösen intenzív és mély.
 • A BICOM készülék része a Pilot software.
 • A BICOM készülék igazoltan egészségügyi készülék az egész ÉU számára.
 •  
 • A készülék megvásárlásával az ingyenes alapoktatást biztosítunk a vevőnél.
 • Rendszeres szemináriumokat tartunk, amelyek magas szintű oktatást kínálnak a haladók számára. Az oktatók tapasztalt orvosok.
 • Minden szemináriumhoz magyar nyelvű oktatási anyagot kínálunk.
 • Minden évben nemzetközi Kongresszust rendezünk, ahol bemutatjuk az új eljárásokat és tanulmányokat.
 • A terapeutáknak internetes vitafórumot kínálunk, ahol MUDr. Josef Pekárek tanácsadást nyújt a biorezonanciás terápia területén.
 • Vevőinknek komplett szolgáltatást, technikai és marketing támogatást (prospektusokat, röpiratokat, plakátokat, mindent cseh nyelven) nyújtunk.
 • A páciensek a terapeutákat olyan személyek ajánlása alapján látogatják meg, akik már részt vettek biorezonanciás kezelésen.
 • A készülék eladásával az együttműködésünk nem végződik, hanem kezdődik.

Egy példa - visszhang egy vevőtől, aki a BICOM készülék mellett döntött a Sensitiv Imago helyett:

BICOM melletti döntés

Tisztelt Rychnovský úr,

Azt gondolom, hogy a BICOM Optima készülék megvásárlása jó döntés volt.

Körülbelül másfél évig kerestem az interneten valamit, ami javította volna a pacienseim diagnosztizálásának és kezelésének a minőségét . Arra a döntésre jutottam, hogy ez egy biorezonancián alapuló készülék lehetne. Sokáig hasonlítgattam az interneten a paramétereket, a lehetőségeket és a gyártók árait, olyan készüléket akartam venni, amelynek jó az ár/minőség aránya. Több európai gyártóval felvettem a kapcsolatot, kaptam árajánlatokat is, de nem tudtam dönteni. Persze nem értettem eléggé a biorezonanciába beavatottak nyelvét, sok a biorezonanciában használt kifejézek, másak, mint az orvosi szaknyelvben.

Az interneten találtam Csehországban egy céget,amely Sensitiv Imago készüléket árusított (bármilyen szó beadásával a biorezonanciát illetően a google-ba, az ő készülékük volt majdnem mindig az első helyen). 2011 őszén meglátogattam a céget Prágában, ahol bemutatták a technológiát és a készüléket. Velem együtt még 3 érdeklődő volt.

A cég tulajdonosa (orosz orvos) kijelentette, hogy a készüléket nem adják el bárkinek és a vevőket szeretnék ellenőrizni. A prezentáción belül a biorezonanciás technológia volt bemutatva. A készülék lehetőségeit is be kellett volna mutatni, de a készüléket be sem kapcsolták és semmilyen részletesebb prospektust, használati utasítást, információt a készülék lehetőségeiről sem adtak. A diagnosztikai és terapeuta lehetőségek csak verbális szinten voltak prezentálva, semmilyen írásbeli információt, prospektus nem kaptunk.

Amikor a dohányzásról való leszokás programról kérdeztem, azt mondták, hogy a készülék képes rá, de a szükséges frekvenciák a tapasztalat kérdései és a gyártó nem nyújtja őket. A találkozóról úgy mentem el, hogy a diagnosztikáról és a kezelésről nem tudtam meg semmivel többet, mint amennyit már tudtam. Az orosz orvos a készülékkel lévő munkát egyszerűnek definiálta. Az előadás után el kellet döntenünk, hogy meg-e vásároljuk a készüléket.

A közép vagy a legfelső kategóriáju készülék között akartam dönteni. A feltételük az volt, hogy a készülék árának a felét helyben meg kellett fizetni mert úgy rendelik őket közvetlenul a vásárlónak.

A készüléket nem rendeltem meg több okból:
- nem győztek meg a készülék reális diagnosztikai és kezelési lehetőségeivel.
- nem nyújtottak nekem semmilyen reális írásbeli információt a készülék lehetőségeiről (a döntéshez voltaképpen csak weboldalokról származó információim voltak).
- konzultálásnál egy orvossal Eperjesől (Altemeda) megtudtam, hogy az ő tapasztalatai az értékesítő Sensitiv Imafgo céggel nem jók, mert a készüléket eladták neki, de az értékesítés után megszűnt velük mindenféle kommunikáció, támogatás, oktatás.

Ezeknek a tényeknek az alapján úgy döntöttem, hogy a Sensitiv Imago-t nem veszem meg.

A BICOM készülék megvásárlásának döntésében segített a részletfizetési lehetőség is.

Meg kell, hogy említsem, hogy örülök, hogy Önöktől vásároltam meg a készüléket, mert a készülék megvásárlásán kívül támogatásra is van szükségem a munkámhoz, mely idáig kiváló.

Üdvözlettel MUDr. Birčák