Allergiák

Majdnem 20 éve használják a biorezonanciás BICOM terápiát elsősorban a diagnosztizálás területén és az allergiák gyógyításában. Az allergiák a ma a legfőbb civilizációs betegségek közé tartoznak. A BICOM készülékkel allergiákat fájdalommentesen és mellékhatások nélkül lehet diagnosztizálni és gyógyítani.

next

A  biorezonancia segítségével kezelt allergiás megbetegedések alapjait Dr. Rummel - orvos fejlesztette ki, aki már évek óta a biorezonanciát használja – egy módszert, melyet nagyon egyszerűen lehet applikálni, és amely azonnal lehetővé teszi megkezdeni a kezelést tesztelés nélkül.

Az allergiák fontos szerepet játszhatnak sok krónikus betegségeknél. Dr. Rummel az allergiák kezelését szabványosította – a biorezonanciás módszer klinikai hatékonyságának igazolására is.

Egy kutatócsoportot vezet, melybe körülbelül 60 terapeuta tartozik. Mindenki e szerint a módszer szerint dolgozik, és dokumentálja az eredményeket. Egyelőre körülbelül 20.000 orvosi jelentés áll rendelkezésre.

A dokumentáció azt bizonyítja, hogy Dr. Rummel szerinti kezelésnek köszönhetően megbízható kezelési eredmények lettek feljegyezve az allergikus megbetegedéseknél.

Dr. Rummel a megfigyelései alapján egy saját gondolkodási modelt fejlesztett ki az allergiák kezeléséhez, amelyet az allergiák kezelésében elért saját sikerei igazolnak.

Dr. Rummel gondolkodási modelje a következőképpen néz ki:

allergiaformák
LégzőszervekBőr szervekEmésztő szervekIdegszervek
asztma, polinózis, krónikus bronchitis, szinuszitisz, visszatérő fertőzések neurodermitisz – pszoriázis, akne, ekcémák, alopecia colitis ulcerosa, Crohn-betegség, gyomorhurut, vastagbélgyulladás, ingerült vastagbél, allergiák élelmiszerekre, lisztérzékenység migrén, neuralgia, tinnitus, hátfájás

Kutatási tanulmányok a klinikai praxisban

A tanulmányok széles választékából itt tölthet le.


300 asztmás gyermek mintáján elvégzett klinikai tesztek, akik biorezonanciás BICOM módszerrel voltak kezelve

Yang Jinzhi a Zhang Li,
The Asthma Research Center of Jinan Children’s Hospital

Absztrakt: 2003. májusától júniusig a Jinan Gyerekkórház Asztma kutatási központjában német gyártású BICOM 2000 készülékeket vetettek be 300 asztmás gyermek gyógyításában. A hatékonyság egész mértéke elérte a sikeres 93,3%.

Régebben sok módszert használtak az allergének tesztelésére, de a többségük fájdalmas és a gyerekek számára nem alkalmas. Deszenzitizációs kezelés ezeknél a hagyományos módszereknél nem használható, csak teszteket lehet elvégezni. 2003 májusától bevezettük a a BICOM 2000 készülékkel történő klinikai kezelést, és segítségével 300 gyermeket gyógyítottuk meg a következő eredményekkel:

1. Források és módszer:

1.1. Az összes kiválasztott esetek olyan páciensek voltak, akik a központunkban voltak kezelve, és akiknél az asztma a 2002 Global Initiative for asthma alapján volt diagnosztizálva. A 300 páciens véletlenül volt beosztva 2 csoportba: 87 eset az összehasonlító csoportba és 213 megfigyeléses csoportba. Ebből a 300 esetből 197 fiú és 103 lány volt, 2 év és 3 hónapos kortól 15 éves korig.

Összehasonlító csoport:

A páciensek ebben a csoportban a GINA terápia (2002 Global Initiative for asthma) által voltak kezelve, allergia ellenes gyógyszereket szedtek és hormonokat adtak be nekik intravénásan.

Megfigyeléses csoport:

7-10 napra az allergén elleni gyógyszerek és hormonok szedése után használtuk a deszenzitizációs módszert a BICOM készülékkel, tipikus hormonok használata alatt allergén ellenes gyógyszerek beadása nélkül.

1.2. Módszer:

1.2.1. Teszt allergénekkel:

491 allergén mintával a BICOM készülék adatbázisában teszteltünk 20 akupunktúrás pontot a páciens mindkét keze újjain infravörös vevőkészülék segítségével. Amennyiben lehetséges volt, a teszteléshez olyan allergének is fel voltak használva, amelyekre az adott páciens valószínűleg allergiás.

1.2.2. Biorezonanciás terápia:

312 páciensnek volt BICOM készülékkel elvégezve deszenzitizáció. Az információs pohárkába tettünk egy kevés nyálat vagy egy csepp vért. Az alap és az azt követő kezelést még az előtt végeztük el, hogy elhelyeztük volna az allergén mintát az információs pohárkába a terápiához. Mindig a biorezonanciás módszert használtuk egy vagy két fő allergénnel 20-30 percig, egyszer hetente. Amíg a páciensek állapota súlyos vagy átmeneti időszakban volt, a biorezonanciás terápia egyszer 3 naponta volt elvégezve. A terápiát addig nem hagytuk abba, amíg a páciensnél találtunk valamilyen mintákat, amelyekre allergiás volt. A pácienseknek többnyire 7-10 terápiára volt szülségük. Minél tovább tartott az allergia a páciensnél a múltban, annál több applikációra volt szükség.

2. Kritériumok a kezelési hatások meghatározásához:

Nyilvánvalóan hatásos:

A tünetek, mint a köhögés, sípolás, asztmatikus lélegzés hangja, orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés egészen eltűntek. Fél éven belül a tünetek nem jeletkeztek újra.

Hatásos:

Az allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés jelentősen enyhültek – 2/3 -val. A visszaesések gyakorisága fél év alatt csökkentve volt. Abban az esetben is, amikor a tünetek ismétlődtek, olyan jelentéktelenek voltak, hogy nem volt szükség kórházi ápolásra. Fél éven belül a tünetek nem jelentkeztek újra.

Jobbulás:

Az allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés enyhültek – 1/3 -val. A visszaesések gyakorisága fél év alatt csökkentve volt. Csökkent azon esetek száma is, melyeknél szükséges lett volna a kórházi ápolás.

Nem hatásos:

A terápia után észrevehetően nem javultak az asztma és allergia tünetei.

3. A klinikai eredmények a következő táblázatban láthatóak:

megfigyelt csoport összehasonlításos csoport
Nyilvánvalóan hatásos 112 - 52.5% 37 - 42.5%
Hatásos 70 - 32.8% 17 - 19.5%
Jobbulás 17 - 7.9% 12 - 13.8%
Nem hatásos 14 - 6.6% 21 - 24.1%
Teljes hatékonyság 93.3% 75.8%

Megjegyzés: a teljes hatékonyság magába foglalja a nyilvánvalóan hatásos, hatásos és jobbuló esetek számát is.

A fenti táblázat azt ábrázolja, hogy 213 allergikus asztmában szenvedő gyerek esetében 52,5% a BICOM készülékkel volt gyógyítva, eltűntek a tünetek, mint a köhögés, sípolás és asztmatikus lélegzés hangjai. Az olyan allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés, orrvörösödés úgyszintén eltűntek. Fél éven belül a tünetek nem jelentkeztek újra.

A többi 32,8%-nál az allergiás tünetek, mint az orrviszketés, tüsszentés és orrvörösödés jelentősen enyhültek, körülbelül harmadával. A visszaesések gyakorisága fél év alatt csökkentve volt. Abban az esetben is, amikor a tünetek ismétlődtek, oly jelentéktelenek voltak, hogy nem volt szükséges kórházi ápolásra.

A páciensek 7,9%-nál a tünetek kétharmadukra csökkentek. A visszaesések gyakorisága fél év alatt csökkentve volt. Csökkent azon esetek száma is, melyekben szükség lett volna kórházi ápolásra.

Csak 6,6%-nál maradtak meg a tünetek, jelentősebb jobbulás nélkül.

Az teljes hatékonyság mértéke 93.3%, azaz 17.5% több, mint az összehasonlításos csoportban (75,8%).

4. Diszkusszió:

A biorezonanciás technológia felhasználása a klinikai praxisban a francia tudós Louise Victora de Brogliea kvantumfizika alapelvein a  a részecskék és a hullámzásuk dualitásának kvantumfizikai alapelveken alapul . Ez a teória feltételezi azt, hogy minden anyagnak saját specifikus hullámzása van. Bizonyos allergének az emberi testtel érintkezve stimulálják a testet az abnormális - kóros hullámzások generálásához.

Amennyiben az emberi test újra kapcsolatba kerül az allergénnel, erősebb elektromágneses pulzáló sugárzást ad ki. A kóros elektromágneses pulzáló sugárzásokat a BICOM készülék elektródáinak a testhez érintésével lehet megmérni. Miután ezek a frekvencia minták invertálódnak és megerősödnek a készülékben, vissza vannak sugározva a páciens testébe, ahol normalizálják a kóros vibrációkat. Így újul meg a frekvenciás egyensúly a testben, és stimulálódnak a test öngyógyító folyamatai.

Az allergén az egyik legveszélyesebb elem, amely asztmát okoz. Be lett jelentve, hogy a gyerekek rendszeres, szisztematikus deszenzitizáció módszerrel lesznek kezelve (minél hamarább, annál jobb), és az asztmából lehetőleg a kamaszkorig ki lesznek gyógyítva. Hogyha az asztmásoknak aktív és alkalmas kezelést nyújtunk, a siker mértéke 95% is lehet.

Abban az esetben, hogy ha a páciensek nem lesznek kigyógyítva serdülőkorukig, a gyerekkorban elvégzett aktív és megfelelő kezelés később csillapíthatja felnőttkori asztmát. Az asztma mielőbbi kezelése pozitív befolyással lehet a páciens egész életére.

Kórházunk 213 asztmatikus gyermeket kezelt BICOM készülék segítségével 93,3%- os hatékonyság mértékkel. A BICOM készülék megbízható hatásaival főképpen az asztmás gyermekpáciensek kezelésénél hatékony. Használható, mint segédkészülék az asztma hatásos megoldásához, de nem csak a betegek orvosságainak és a visszaesés gyorsaságának csökkentéséhez, hanem a kezelési költségek csökkentéséhez is. A páciensek közül egynél sem léptek fel mellékhatások. Ennek a készüléknek sokkal szélesebb az allergének mintázata, tesztek sokkal pontosabbak, és szélesebb körben használható. A folyamat fájdalommentes, és a kezelés hatása rövid időn belül mutatkozik. A készülék használatával helyettesíthetjük az allergén teszteket és a gyógymódokat, amelyeket régebben használtunk. Ennek a módszernek a bevezetése segédeszköz lehet az asztma hosszan tartó elfojtásában és megéri a további népszerűsítését. Bár ezt a készüléket még csak rövid ideje használjuk, és több idő fog kelleni a hosszan tartó gyógy hatások megfigyeléséhez.

Yang Jinzhi, Zhang Li, Asthma Research Center of Jinan Children’s Hospital, KínaKlinikai eredmények az allergiás megbetegedések gyógyításában a BICOM 2000 biorezonanciás készülék segítségével

Yuan Ze, Huang Jiali, Wang Haiyan and Yu Chunyan (Xi'an Central Hospital, pediátriai szakosztály, Xi'an Kína)

2002 júniusától 2004 januárjáig 154 allergiás pácienst kezeltünk, beleértve az allergikus dermatitiszt (bőrbetegség), rhinitiszt, allergikus kötőhártya-gyulladást és az asztmát.

A pácienseknél elvégeztünk az allergén teszteket. Az után folytattuk a kezeléssel, megfigyeléssel, és ezek az eredmények születtek: Az allergia az emberi test immunitásának az abnormális reakciója külső a környezetben lévő anyagokra. A reakciók lehetnek erősek és gyengébbek.


Táblázat – megfigyelés eredményei és kezelés a BICOM 2000 segítségével:

Betegség megnevezése esetek száma gyógyulás nyilvánvalóan hatásos hatásos nem hatásos a meggyógyítottak aránya ---- a teljes hatékonyság mértéke
Ekcéma 40 34 4 2 0 85%----95%
Csalánkiütés 26 19 5 1 1 73%----92%
Fertőző dermatitisz18 15 1 1 1 83%----89%
Neurodermitisz 3 1 1 1 0 33%----67%
Allergiás rhinitis 20 16 1 2 1 80%----85%
Asztma 46 34 5 5 2 74%----85%
Együtt 154 120 17 12 5 78%----89%